Silhouette FRPG
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff


Share | 
 

 Sétálóutca

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

TémanyitásTárgy: Re: Sétálóutca   Pént. Jan. 05, 2018 1:07 pm

Szabad játéktér.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég

Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Sétálóutca   Pént. Dec. 08, 2017 11:11 pmTheo & Carmen
Do you have any idea where's my sister?

Elvitelre kért kávémmal a kezemben keresztülvágtam a főtéren, hogy az egyik sétálóutcába bekanyarodva közelíthessem meg a Callaway villát. Szerettem volna elidőzni a kirakatok előtt, hátha látok valami szépet, ami érdemes lehet rá, hogy enyhítsek költekezési vágyamon. Nem mintha mostanság annyira vágytam volna shoppingolni... De Bobbyt meg kellett sétáltatni, és ha már végre kimozdultam a házból, gondoltam, megörvendeztetem magam egy kis kikapcsolódással. Mióta Lexy eltűnt (jobb szeretem ezt a szót használni ahelyett, hogy megszökött, hisz az azt sugallná, hogy akarata ellenére tartottuk itt, amitől rögtön elfogna a bűntudat, hiszen, részben, sajnos igaz), nem sok nyugodt percem volt. Amikor épp nem arra fordítottam a varázserőm minden egyes cseppjét, hogy megpróbáljam megtalálni őt, akkor azon aggódtam, hol lehet és nem esett-e baja. Apa elment a rendőrségre a múlt héten, én pedig felkerestem minden létező természetfeletti forrást a városban, amely segíthetne Lexy nyomára bukkanni. Mégsem találtam semmit...
A boszorkány nő szavai jártak a fejemben, miközben üres tekintettel bámultam a kirakatokat, követve a póráz húzását. Az a nő azt mondta, azért nem tudom megtalálni a húgomat, mert varázslat védi. De mégis honnan az ördögből kerített volna elő Lexy egy boszorkányt, és miért ennyire fontos, hogy ne találhassuk meg? Tényleg ennyire utál minket, hogy véletlenül sem akarja, hogy a nyomára bukkanjunk és hazahozzuk?
Haza...
Bobby jobbra rántott, mire kizökkentem a gondolataimból és kis híján a kávét is kilöttyentettem. Nem értettem hirtelen, mitől lett ilyen izgatott, aztán megláttam én is. Theodore volt az, az egyik kávézó előtt üldögélt, és ha messziről jól láttam, hozzám hasonlóan ő is valami meleget szürcsölgetett. Nos, ha már a kutyám így kiszúrta őt, gondoltam, megragadom az alkalmat, hogy őt is kifaggassam Lexy eltűnéséről. Meg aztán ezer éve nem beszéltem vele...
- Theodore! - köszöntem rá, amint elég közel értem, és megálltam az asztala mellett. Szabad kezemet, mellyel nem a pórázt fogtam, szövetkabátom zsebébe süppesztettem. - Nincs már egy kicsit hideg a kint üldögéléshez? - érdeklődtem, mert a sétálóutca éttermei előtt nem sokan üldögéltek még rajta kívül. Talán a vérfarkasoknak más a hőérzetük...
- Ezer éve nem láttalak... Hallottál róla, hogy a húgom eltűnt? - puhatolóztam, mert nem voltam benne biztos, Nate mennyit mesélt neki, ha mesélt egyáltalán. Nate nem szívesen hozta szóba az öccsét, mióta elköltözött tőle, én meg nem akartam faggatni róla, hogyan állnak egymással. Theo iránt azonban nem éreztem túl sok szimpátiát, így nem volt okom visszafogni magam vele szemben.
- Te sem tudsz róla semmit, igaz? Nate említette, hogy találkoztatok. - Azt mondjuk nem mondta el, hogyan és miért, de nem is érdekelt annyira. Mystic Falls nem egy nagy város, Lexy pedig szeret feltűnést kelteni. Kihúztam a fiúval szemben lévő széket, rövidre fogtam Bobby pórázát és leültem én is, a kávémat magam elé helyezve az asztalra. - Na és, beszéltél Nate-tel?
Nate erről sem szívesen mesélt értelemszerűen, így kénytelen voltam egyetlen forrásként a velem szemben ülő fiúra hagyatkozni.
Vissza az elejére Go down

TémanyitásTárgy: Sétálóutca   Pént. Dec. 08, 2017 10:53 pm

***
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content


TémanyitásTárgy: Re: Sétálóutca   

Vissza az elejére Go down
 

Sétálóutca

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG :: Színterünk, amit bejárhatsz :: Mystic Falls :: Fõtér-
^
ˇ