Silhouette in the Darkness
Whoever enters here

give up all hope
Karakter neve ℘
Jelszó ℘
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
We're broken souls
in the darkness
Jelenleg 94 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 94 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (415 fő) Kedd Okt. 15, 2024 11:27 am-kor volt itt.
It always seems impossible
until it’s done
Hesperus
Csüt. Márc. 16, 2023 1:09 am

Always and Forever
Vas. Dec. 12, 2021 10:34 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:53 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:52 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:52 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:48 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:40 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:40 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:39 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:37 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:37 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:36 pm

Megosztás
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
ÜzenetSzerző
Témanyitássafe and sound - Page 2 EmptySzer. Feb. 19, 2020 9:46 pm

18+

Raleigh & Alexis
you have to get lost to be found

Nem neveztem volna bátorságnak, amit műveltünk, hiszen ennyi erővel ő is pont olyan bátor volt, mint én. Ő sem tudhatta, pontosan mibe vágja bele a... Fejszéjét, khm. A kérdésére nem tudtam egyből válaszolni, az ujjai kényeztetése alatt ugyanis rózsaszín ködbe borult az elmém. Halk, apró sóhajjal hunytam le a szemem, érezhette, hogy jobban rá-rászorítok a markommal a férfiasságára, ahogy ő is érzékenyebb pontot ért rajtam.
- Nyugodj meg, nem ez lesz az első. - Édes volt, hogy ezen aggódott. Azért az első alkalmamat többre becsültem volna egy egyéjszakás kalandnál, habár ezt azért némileg meg lehetett volna cáfolni, így inkább nem is mentem bele a gondolatmenetbe jobban. - Bár, te vagy az első vámpírom. - Ez a tudat elégedettséggel és izgalommal töltött el. Alapvetően ellenszenvesnek kellett volna éreznem a faji különbségek miatt, mégis mindennél jobban vonzott és vágytam rá. Ahogy teljesen megkeményedett, abbahagytam az izgatását és átkaroltam inkább a nyakát, közelebb vonva magamhoz.
- Te voltál már vérfarkassal? Nem harapunk... - Apró csókot loptam a szájáról, majd az arcélét végigbújva finoman a fülcimpájába haraptam. - ...Nagyot.

:<3:

Vendég
Vendég
163
C szint:
Kalmithil

safe and sound - Page 2 Empty
Témanyitássafe and sound - Page 2 EmptyKedd Jan. 28, 2020 2:42 am

To: Rapunzel 18+

Kezemmel egyre inkább a nőiessége felé kalandoztam, majd anyagon keresztül érintettem meg, pont akkor, mikor ő is elég bátorságot gyűjtött hozzá, hogy ugyanezt tegye velem. Érezhette, hogy némileg már feltüzelt mindaz, amit műveltünk egymással, a csókok, érintések, a látványa… nem sok kellett hozzá, hogy teljesen tette késszé váljak. Segítettem a műveletben, mármint abban, hogy lekerüljön rólam valamennyire az alsó, majd inkább teljesen le is szedtem, az ágy mellé dobva. Aztán odahajoltam egy röpke csókra az ajkaihoz.
- Bátor vagy… - Suttogtam az ajkaiba, majd a kezemmel végül újra a lábai közé csúsztam, majd az anyag alá és úgy kezdtem izgatni, ujjaimmal morzsolgatni, kényeztetni. – Nyugtass meg azért, hogy nem ez lesz az első – Mosolyogtam rá pimaszul, de mielőtt megsértődhetett volna, belecsókoltam a nyakába. Vágytam rá és ezt ő maga is érezhette, ahogy a keze alatt teljesen megkeményedtem.

136 words || human || note: safe and sound - Page 2 2566525366    || kredit || inspirate by

Raleigh Blair
Vámpír
a legsötétebb rémálmod
Raleigh Blair

163
C szint:
Kalmithil
safe and sound - Page 2 NgRj
D szint:
Milk tooth

Ez az én történetem :
Az életem ennyi titkot rejt :
62
Titulus :
↭ The Vampire
Ennyi éve vagyok a világon :
51
Lejátszási listám :
Akinek az arcát viselem :
↭ Mr. Perfect and Sexy Jack Falahee
Tartózkodási helyem :
↭ Denver
℘ ℘ ℘ :
When you’re little, night time is scary because there are monsters hiding right under your bed. When you get older, the monsters get a name:
safe and sound - Page 2 Tenor
loneliness, regret, self-doubt.. and though you are older and wiser, you still find yourself scared of the dark.
Az álarc mögött :
↭ Eliffe

Témanyitássafe and sound - Page 2 EmptyCsüt. Jan. 23, 2020 6:35 pm

18+

Raleigh & Alexis

A nevetése mosolyt csalt az arcomra, bár eredetileg meg akartam sértődni rajta, mert hát hogy nevethet ki?! De végül csak megrándult a szám és inkább átadtam magam a csókjának. Nem vagyok egy egyszerű jellem, és az eddig látottak alapján ő sem az, így aztán zsák a foltját... Jól egymásra találtunk. Hagytam, hogy átfordítson, bár olyan gyorsan történt, nem volt beleszólásom sem - nem mintha bántam volna. Segítettem neki leszedni magamról a felsőt, aztán átkaroltam a nyakát és csókra húztam. Jóleső sóhajjal szakadtam el tőle, és ahogy az ajkaival rajtam kalandozott, én a hátát, a haját simogattam közben, elidőzve a tarkóján, körmeimmel halvány csíkokat karcolva a hátára.
Jól esett az érintése, teljesen feltüzelt vele, a csókjaival. Egyáltalán nem voltam zavarban mellette, úgy éreztem magam, mintha ezer éve ismernénk egymást. Ez vett végül rá arra, hogy az oldalán végigsimítva az alsójára futtassam a kezem. Kitapintottam a férfiasságát és lassan cirógatni kezdtem, most eszmélve csak rá, hogy talán hülyeség, amit csinálunk. Nos, egyikünknek sem volt vesztenivalója túl sok, az élet pedig túl rövid ahhoz, hogy ne kockáztassunk... Úgyhogy kibújtattam a nadrágjából, ha segített, és közvetlenül is izgatni kezdtem, figyelve és élvezve közben, amit csinált.

Vendég
Vendég
163
C szint:
Kalmithil

Témanyitássafe and sound - Page 2 EmptySzomb. Jan. 11, 2020 6:38 pm

To: Rapunzel

Azt hiszem, az ember már csak ilyen… képes egy gombnyomással kikapcsolni az agyát, azt amivel gondolkoznia kellene és csak a vágyaira koncentrál. Ezt éreztem Alexis közelében is. Persze, ha nem csókolt volna meg, én magam tudtam volna kontrollálni a vágyaimat, de ő más volt. Engedett a kísértésnek, épp ezért kezdtünk vad csókolózásba; de nem bántam. Úgy éreztem, erre most igazán szükségem van és ha a lánynak is, hát ki vagyok én, hogy megvonjam tőle?
Azon mondjuk meglepett, mennyire hevesen tépte le rólam a ruhát, szó szerint. Még a szemöldököm is felszaladt, majd felnevettem. Aztán megcsókolt, belém is fojtva minden szót, minden hangot. Hevesen csókcsatánkat vívtuk, talán percekig is, mire hirtelen, vámpírsebességemet használva fordítottam a helyzetünkön, elszakadva az ajkaitól is, ezáltal ő került az ágyra, míg én fölé. Lefogtam finoman a karjait az ágyra, a feje fölé, de el is engedtem, hogy végigsimíthassak rajta, majd a mellkasán, mellein, oldalán… ekkor értem el a póló széléig. Lesimogattam róla, nem akartam elsietni úgy a dolgokat, mint ő. Végül leszedtem róla és odahajolva csókokkal borítottam be a mellkasát. Aztán az egyik mellénél kezdtem elidőzni, nyelvemmel kényeztetve, nyalogatva őt, hogy még inkább felébresszem a vágyait. Kezemmel közben a derekát, majd a combjának belső élét érintettem kínzó lassúsággal, de még nem értem a nőiességéhez; csak kínzóan közel jártam hozzá.

213 words || human || note: safe and sound - Page 2 2566525366    || kredit || inspirate by

Raleigh Blair
Vámpír
a legsötétebb rémálmod
Raleigh Blair

163
C szint:
Kalmithil
D szint:
Milk tooth

Ez az én történetem :
62
Titulus :
↭ The Vampire
51
Lejátszási listám :
Tartózkodási helyem :
↭ Denver
℘ ℘ ℘ :
When you’re little, night time is scary because there are monsters hiding right under your bed. When you get older, the monsters get a name:
loneliness, regret, self-doubt.. and though you are older and wiser, you still find yourself scared of the dark.
Az álarc mögött :
↭ Eliffe

Témanyitássafe and sound - Page 2 EmptySzomb. Dec. 14, 2019 1:00 am

Raleigh & Alexis

Zavart az a takaró köztünk, de nem voltam elég bátor ahhoz, hogy leszedjem róla - nem azért, mert tartottam volna attól, ami utána jön, hanem mert abban nem voltam biztos, Light tényleg akarná-e. Minden idegszálam azt súgta, hogy ez egy nagyon, nagyon, triplán-nagyon rossz ötlet, mégsem bírtam parancsolni magamnak, teljesen önálló életet élve csókoltam őt, és ahogy hevesebb lett, úgy váltam én is egyre hevesebbé, míg az önuralmam utolsó pillére romba nem dőlt és le nem szedtem róla azt a takarót.
Oké, egy kicsit talán megvillant belső farkasom, mert elég hevesen téptem le róla, talán bele is szakítva a huzatba a körmömmel, mire elszakadtam tőle elrebegni egy bűnbánó "hupsz"-t, de aztán visszatemetkeztem a csókba. Most, hogy a takaró kikerült közülünk, lejjebb ereszkedtem, összesimultam vele, két karommal közrefogtam a fejét, ujjaim a hajába vándoroltak, enyhén ránehezedve csókoltam, egészen függőjévé válva az ajkainak.

Vendég
Vendég
163
C szint:
Kalmithil

Témanyitássafe and sound - Page 2 EmptyKedd Nov. 19, 2019 1:11 pm

Csak egy „ühüm”re telt tőlem. Aztán éreztem, hogy besüpped az ágy és éreztem, hogy közel van hozzám így felpillantottam. Figyeltem őt, azt, hogy milyen közel van hozzám. Türtőztettem magam, s én nem is moccantam, csak akkor lepődtem meg, mikor megszólalt.
- Mit? – Kérdeztem vissza, de válaszul nem kaptam mást, csak csókot. Ledöbbentett a dolog. Lehet, odakint én csókoltam meg, s lehet, hogy most kicsit incselkedtem is vele, de nem hittem, hogy… hogy tényleg vonzódna egy magamfajtához. Gyengéden csókoltam vissza, majd helyezkedtem egy kicsit és a derekára csúsztattam a kezemet. Közelebb húztam magamhoz. A takaró viszont köztünk volt, így teljesen nem simulhattunk össze, de talán nem is volt baj. Egyre hevesebben csókoltam.

111 words || human || note: safe and sound - Page 2 2566525366    || kredit || inspirate by

Raleigh Blair
Vámpír
a legsötétebb rémálmod
Raleigh Blair

163
C szint:
Kalmithil
D szint:
Milk tooth

Ez az én történetem :
62
Titulus :
↭ The Vampire
51
Lejátszási listám :
Tartózkodási helyem :
↭ Denver
℘ ℘ ℘ :
Az álarc mögött :
↭ Eliffe

Témanyitássafe and sound - Page 2 EmptyHétf. Nov. 18, 2019 12:03 pm

Raleigh & Alexis

Ahogy elkezdett a nadrágjával heccelni, éreztem, hogy fülig vörösödöm. Beharaptam az alsó ajkam, pillantásom követte a mozdulatot, mégsem szóltam rá, hogy álljon meg. Jól nézett ki, hát minek tagadjam? Egy darabig csendben figyeltem, ahogy pihen mellettem, aztán megelégeltem a túlságosan szikrázó hangulatot köztünk. Olyan volt, mint a kiömlött benzin, ami egyetlen szikrára vár csupán.
- Aludjunk, Flynn - áthajoltam felette és a lámpáért nyúltam, de végül nem kapcsoltam le. Lenéztem az alattam fekvő vámpírra és arra gondoltam, milyen szürreális helyzetbe kerültem már megint. Alig ismertem, mégis vonzott, hogy közelebb kerüljek hozzá.
- Én megpróbáltam... - motyogtam inkább csak magamnak, majd lehajoltam hozzá és megcsókoltam.

Vendég
Vendég
163
C szint:
Kalmithil

Témanyitássafe and sound - Page 2 EmptyHétf. Nov. 18, 2019 1:53 am

Akaratlanul is méregettem az alattam elterülő lányt. Lehet, fiatal volt, de kívánatos és… és aranyos. A kérdésre meglepődtem, majd ahogy a mellkasomra csúsztatta a kezét, nagyot nyeltem. Aztán eltolt. A választól függetlenül ezt valamiféle módon elutasításnak vettem. Ledőltem a saját térfelemre, mindenféle kommentár nélkül. Aztán felkönyököltem mellé a kérdést hallva.
- A plüss macik nem viselnek ruhát, tudtommal. Tehát még ígyis sok cucc van rajtam – Szabad kezemmel az alsónadrágom széléhez nyúltam és kicsit meghúztam magamon, majd elengedtem, jelezve, mire célzok. Felnevettem röviden, mielőtt bebújtam volna a takaró alá. Egy kislány. Nem vetem rá magam. Ez pedig így helyes. A párnába fúrtam az arcomat szinte, s lehunytam a szemeimet. A kislámpa még égett, viszont nem volt kedvem megmozdulni, hogy leoltsam. Ha Lexyt zavarta a fény, akkor rajtam kellett áthajolnia, hogy elérje a kis szerkényen levő kapcsolót. Amennyiben közelebb merészkedett, felnyitottam a szemeimet és így néztem fel rá kíváncsian.

147 words || human || note: safe and sound - Page 2 2566525366    || kredit || inspirate by

Raleigh Blair
Vámpír
a legsötétebb rémálmod
Raleigh Blair

163
C szint:
Kalmithil
D szint:
Milk tooth

Ez az én történetem :
62
Titulus :
↭ The Vampire
51
Lejátszási listám :
Tartózkodási helyem :
↭ Denver
℘ ℘ ℘ :
Az álarc mögött :
↭ Eliffe

Témanyitássafe and sound - Page 2 EmptyVas. Nov. 17, 2019 9:01 pm

Raleigh & Alexis

- Tökéletes. - Lélekben felkészültem rá, hogy az ágy bal oldalára húzódjak, de olyan kényelmes volt az egész ágyat befoglalni, hogy képtelen voltam rávenni magam. A plafonra bámultam, aztán Lightra, ahogy fölém hajolt. Félredobbant a szívem a látványtól. Igazságtalan, hogy ennyire jól néz ki.
- Egyértelmű, nem? - Incselkedőn végighúztam a kezem a mellkasán, aztán játékosan eltoltam magamtól. - Plüssmackó-pótlék vagy. - kinyújtóztam az ágyon, élveztem, hogy puha és friss körülöttem minden. Nem szoktam luxushoz soha, ez igaz, de néha jól esett. Mióta eljöttem otthonról, ritkán jutottam be hotel-szintű helyekre.
- Nem akarsz amúgy felvenni valamit? - végigmértem. Igazságtalanul kidolgozott felsőteste volt, és közös ágyat készültünk megosztani. Nyelnem kellett, ahogy arra gondoltam, hogy így fog mellettem feküdni egész éjszaka.

Vendég
Vendég
163
C szint:
Kalmithil

Témanyitássafe and sound - Page 2 EmptyVas. Nov. 17, 2019 8:10 pm

Miután megágyaztam, leültem az ágy szélére. Nekem már nem kellett zuhanyoznom, kész voltam lefeküdni, de meg akartam várni a lányt. Hallottam, hogy nyílik a fürdőajtó, így felpillantottam, majd el az ajtó felé. Figyeltem, hogy lép be a szobába.
- A jobb oldalon, ha megfelel – Őt figyeltem és néztem, hogyan ül le, majd terül el az ágyon. Aranyos volt, nagyon is. Felmásztam az ágyra, majd azt vettem észre, hogy már Alexis fölött magasodok. Feltéve persze, ha nem lökött le magáról azon nyomban.
- Szóval… miért szeretnél velem aludni? – Elvigyorodtam kissé, de ez le is olvadt az arcomról, ahogy tekintetemmel az ajakira tévedtem. A francba az egésszel. Nagyon vonzott… de nem használhattam ki az alkalmat. Nem ezért jött ide.

117 words || human || note: safe and sound - Page 2 2566525366    || kredit || inspirate by

Raleigh Blair
Vámpír
a legsötétebb rémálmod
Raleigh Blair

163
C szint:
Kalmithil
D szint:
Milk tooth

Ez az én történetem :
62
Titulus :
↭ The Vampire
51
Lejátszási listám :
Tartózkodási helyem :
↭ Denver
℘ ℘ ℘ :
Az álarc mögött :
↭ Eliffe

Témanyitássafe and sound - Page 2 EmptyVas. Nov. 17, 2019 5:22 pm

Raleigh & Alexis

Az ajtónak dőlve átkoztam magam a hülyeségemért, aztán megráztam a fejem és inkább ledobtam magamról az inget. Amit a sráctól kaptam, azt ledobtam a szennyesbe, Light felsőjét viszont gondosan összehajtogatva tettem félre, majd beléptem a zuhany alá. Nagyban fürödtem, amikor hallottam, hogy nyílik az ajtó.
- Köszi! - Egy részem azt kívánta, bár bejött volna, míg a másik örült, hogy nem tette. Gyorsan befejeztem a mosakodást, még leöblítettem a hajam és használtam néhány kenceficéjét, aztán megtörölköztem és belebújtam a kapott ruhába. Az orromig felhúztam a póló nyakát és beleszagoltam. Light illata volt.
- Hol fogok aludni? - léptem be hozzá a szobába. - Mármint melyik oldalon szeretnél te? - Amíg eldöntötte, lehuppantam oldaltól függetlenül az ágyra. Puha volt és tiszta és awhh, nem bírtam ki, hogy bele ne fetrengjek, elfoglalva az egészet. Rég nem feküdtem rendes ágyban, úgyhogy kiterültem rajta széles vigyorral, onnan pislogtam fel a fiúra.

Vendég
Vendég
163
C szint:
Kalmithil

Témanyitássafe and sound - Page 2 EmptyVas. Nov. 17, 2019 5:08 pm

Rég csináltam már magamból ekkora hülyét. Miért csókoltam meg? Nem szabadott volna. Igaz, az is váratlan volt, hogy visszacsókolt, de akkor sem volt helyes. Nagyon nem. Szabadkoztam, elléptem tőle, de ő elkapta a kezemet és visszahúzott magához. Ledöbbentett. Elnyílt ajkakkal néztem rá, a tekintetem kérdő volt.
- Semmi baj? – Kérdeztem vissza, mint aki nem biztos abban, hogy mit is hallott. Nagyot nyeltem. Furcsa volt ez a lány, de talán pont ez volt az, ami miatt felfigyeltem rá. Vagyis, amiért vonzott… Viszonoztam lassan a kézfogást a bizonytalanságára. Megmosolyogtatott. Azonban válaszolni nem volt lehetőségem, mert kicsúszott az ujjaim közül a keze és faképnél hagyott. Elgondolkodtam, majd elmentem a törölközőért, valamint egy nagyobb pólóért és azokkal mentem a fürdőhöz. Megkocogtattam az ajtót.
- Lexy, itt a törölköző és a póló – Benyitottam résnyire és az ajtó melletti székre dobtam a törölközőt. – Most pedig megágyazok kettőnknek, ha nem gondoltad meg magad – Tettem hozzá egy fokkal halkabban, mielőtt bezártam volna vissza az ajtót. A szobába lépve pedig nekiálltam megágyazni.

163 words || human || note: safe and sound - Page 2 2566525366    || kredit || inspirate by

Raleigh Blair
Vámpír
a legsötétebb rémálmod
Raleigh Blair

163
C szint:
Kalmithil
D szint:
Milk tooth

Ez az én történetem :
62
Titulus :
↭ The Vampire
51
Lejátszási listám :
Tartózkodási helyem :
↭ Denver
℘ ℘ ℘ :
Az álarc mögött :
↭ Eliffe

Témanyitássafe and sound - Page 2 Empty

Ajánlott tartalom
163
C szint:
Kalmithil

safe and sound

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next