Álomháború
felcsendülő dallamok


"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
You saw light in me when
all I saw was darkness
Isaac Lestrange
Alapítóadmin
Larissa Blackwell
Társadmin
Reagan Blair
Társadmin
A pokol kapuja

itt nyílik
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill

We're broken souls
in the darkness
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 Bot

NincsA legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
It always seems impossible
until it’s doneCheesman Park

safe and sound - Page 4 Empty
Yesterday at 9:16 pmSzökõkút

safe and sound - Page 4 Empty
Yesterday at 9:07 pmFell Templomának romjai

safe and sound - Page 4 Empty
Yesterday at 5:38 pmCharlotte Grey

safe and sound - Page 4 Empty
Yesterday at 2:31 pmKívánságkosár

safe and sound - Page 4 Empty
Yesterday at 9:30 am...but it's ecstasy

safe and sound - Page 4 Empty
Yesterday at 12:52 amLarissa Blackwell szobája

safe and sound - Page 4 Empty
Szomb. Aug. 08, 2020 11:56 pmFolyosók és márványlépcsõk

safe and sound - Page 4 Empty
Szomb. Aug. 08, 2020 10:45 pmKai & Sera - Walking on wire

safe and sound - Page 4 Empty
Szomb. Aug. 08, 2020 4:33 pmFolyosók

safe and sound - Page 4 Empty
Szomb. Aug. 08, 2020 3:32 pmTrevor Gillies

safe and sound - Page 4 Empty
Szomb. Aug. 08, 2020 2:42 pmCameron Gillies

safe and sound - Page 4 Empty
Szomb. Aug. 08, 2020 2:31 pm
Statisztika
Ennyien vagyunk
Szorgos íróink
A hónap posztolói

18 Hozzászólások - 32%
9 Hozzászólások - 16%
5 Hozzászólások - 9%
4 Hozzászólások - 7%
4 Hozzászólások - 7%
4 Hozzászólások - 7%
4 Hozzászólások - 7%
3 Hozzászólások - 5%
3 Hozzászólások - 5%
3 Hozzászólások - 5%

Share
 
safe and sound
Let's go out in flames so everyone knows who we are
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
ÜzenetSzerző
Témanyitássafe and sound - Page 4 EmptySzer. Szept. 04, 2019 3:26 pm


To: Rapunzel
Nem volt muszáj, ösztönösen jött, de nem reagáltam rá szavakkal. A nyakába mélyesztettem a fogaimat és inni kezdtem a vérét, egyre mohóbban, mielőtt megálljt tudtam volna parancsolni magamnak. Gyűlöltem, hogy mások vérén kellett élősködnöm… persze volt, mikor elhatalmasodott rajtam ez az állati ösztön és volt, hogy az áldozataim meg is haltak a karjaim közt, de… de gyűlöltem. Sosem szoktam meg, hogy az vagyok, ami. Sosem akartam ez lenni. Vámpír. Egy aljas kis vérszívó… akinek jobb lett volna meghalnia aznap az ikertestvérével együtt.
Ránéztem a lányra, de nyilvánvalóan látszódhatott rajtam, hogy valami nem oké. Ám nem törődtem vele, hamar elsuhantam, magamra zárva a fürdőajtót. Elkezdtem lemosni a vért a számról, az arcomról és figyeltem, ahogy a lefolyóban eltűnik. Aztán a tükörbe pillantottam, önmagamra. Láttam, hogy változik vissza az arcom normálisra. Eltűntek az erek a szemem körül, s az a furcsa tekintet is, majd a szemfogaim is visszahúzódtak. A kopogásra lassan elnéztem az ajtó felé a szemem sarkából. A becenévre összerezzentem.
- Flynn? – Pislogtam, majd eszembe jutott az a mese. Oh… így már világos. – Mindent találsz a konyhában, szolgáld ki magad! – Szóltam ki, de én magam még percekig nem mozdultam ki a fürdőből. Sőt, le is zuhanyoztam, hajat mostam, majd vizes tincsekkel, egy szál alsónadrágban és egy szál törölközővel a nyakamban indultam ki a konyhába.
- Remélem, feltaláltad magad, – Jegyeztem meg, amint megpillantottam a lányt. – Aranyhaj. – Pimaszkodtam. Megígértem, hogy sosem hívom többé így, de amint ledobta a „Flynn” bombát, onnantól úgy voltam vele, hogy miért ne becézgethetném én is tovább őt.
A törölközővel elkezdtem végül a hajat szárítani, törölni, így léptem az ablakhoz, hogy kipillanthassak a városra. Még javában nyüzsögtek az emberek.


270 words || human || note: safe and sound - Page 4 2566525366    || kredit || inspirate by


If a man doesn't remember
his past, he has no future.

Raleigh Blair
Vámpír
a legsötétebb rémálmod
safe and sound - Page 4 NgRj
A közösség sztárja
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
safe and sound - Page 4 QQRt85u
Rapunzel
in future
Léptek száma :
53

safe and sound - Page 4 Empty
Témanyitássafe and sound - Page 4 EmptySzer. Aug. 28, 2019 12:43 pmRaleigh & Alexis
you have to get lost to be found

Megborzongtam, ahogy végignyalt a nyakamon. Lehunytam a szemem, féltem, hogy ha rám néz, olyasmit olvashatna ki, ami csak a pillanat szüleménye. - A nyalogatás feltétlenül muszáj? - dörmögtem. A megjegyzésére nem reagáltam, nem is tudtam, mert belém mélyesztette a fogát és a fájdalom elvonta a figyelmem. Felmarkoltam a vállán a ruhát és hagytam, hogy igyon belőlem. Átéltem már rosszabb dolgokat is, annyira nem volt vészes, de azért kellemes sem túlzottan. Szerencsére tartotta magát a szavához és nem ivott sokat belőlem. Ahogy ellépett, ösztönösen a nyakamra szorítottam a tenyerem és lassan felnéztem rá. Olyan... Furcsának tűnt, és egy pillanat alatt elillant. Értetlenül álltam a dolog előtt, azon töprengve, valami rosszat tettem-e, de aztán beszabadultam a konyhába és kerestem egy szalvétát, amit a nyakamra szoríthattam.
A vérzés néhány perc alatt elállt és a seb gyógyulásnak indult a vérfarkas génjeimnek köszönhetően. Megmostam a kezem, ittam egy kicsit a csapból, aztán bekopogtam a fürdőbe.
- Hé, minden rendben, Flynn? - Ha már Aranyhajnak becézett, ő miért ne lehetne Flynn Rider? - Van itthon valami normális kajád? Én is éhes vagyok. - Elég volt, ha engedélyt ad, hogy belenézzek a hűtőbe, aztán tőlem gubbaszthatott tovább a fürdőben még egy darabig.

Very Happy
Alexis Callaway
Omega
éjjeli vonyító
safe and sound - Page 4 M32Olhe
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
shh, I have a secret crush on someone
Keresem :
Léptek száma :
31

safe and sound - Page 4 Empty
Témanyitássafe and sound - Page 4 EmptySzer. Aug. 28, 2019 10:40 am


To: Rapunzel
A kérdése övön aluli volt, de nem voltam olyan érzékeny, hogy megbántódjak rajta, csak mosolyogva vállat vontam.
- Igaz. – Még helyeseltem is, hátha ő érzi majd rosszul magát ezek után. Aztán a továbbiakra csak megráztam a fejemet. Gyerek volt még, ehhez kétség sem fért hozzá, de valamiért vonzott ez a kis szemtelen stílusa… talán magamra emlékezetett. Gyerekként én sem voltam különb, már ameddig… lehetett. Azért vadász családba beleszületni nem volt könnyű; elvárások, felelősség. De mindez már a múlt.
- Nem tudom, még nem ismerlek eléggé ahhoz, hogy tudjam, mikor viccelődsz – Mosolyogtam gyengéden, aztán kaptam az alkalmon. Az ajtónak nyomtam és a nyakához hajoltam, de még nem mélyesztettem bele a fogaimat. Talán nem is akartam. Talán csak meg akartam mutatni neki, hogy képes lennék rá; félnie kellene tőlem. Talán pont ezért lepett meg, hogy félredöntötte a fejét és helyet kínált nekem. A szavakra viszont nem reagáltam semmit. Finoman végignyaltam a lány nyakán, majd a fülén, ezután tértem vissza a nyakához.
- Ezek után lehet, félni fogsz tőlem… - Töprengtem el, majd ezt követően mélyesztettem bele a fogaimat. A vére ízét azonnal megéreztem a számban, inni kezdtem lassan, ízlelgetve őt és túlságosan finom volt. Egyre inkább az ajtónak nyomtam, s kezdtem talán mohóbbá is válni, de ura voltam a helyzetnek.
Nem ittam belőle sokat, sőt. Hirtelen szakadtam el tőle, hátrálva, véres szájjal, vámpír arccal. Gyűlöltem magam. Még ennyi év után is. Megráztam a fejemet, majd elsuhantam a fürdőszobába, ahol magamra is zártam az ajtót.
- Gyűlölöm… - Sziszegtem, majd a mosdókagylóhoz lépve kinyitottam a csapot és elkezdtem lemosni magamról a vért.


259 words || human || note: safe and sound - Page 4 2566525366    || kredit || inspirate by


If a man doesn't remember
his past, he has no future.

Raleigh Blair
Vámpír
a legsötétebb rémálmod
safe and sound - Page 4 NgRj
A közösség sztárja
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
safe and sound - Page 4 QQRt85u
Rapunzel
in future
Léptek száma :
53

safe and sound - Page 4 Empty
Témanyitássafe and sound - Page 4 EmptySzomb. Aug. 24, 2019 3:35 pmRaleigh & Alexis
you have to get lost to be found

Meglepett az őszinte válaszával, nem számítottam rá, hogy ha én megnyílok a családomat illetően, akkor ő is meg fog. Egy pillanatra levett ezzel a lábamról, de utána vissza is tértem egy epés megjegyzéssel. - Miért örülne neked bárki is? - Megjátszott bunkózásom hamar eltöröltem egy széles, engesztelő mosollyal, és még finoman meg is löktem a vállát. Lehet, hogy kellemetlen jelleme volt, de megmentett, úgyhogy én határozottan örültem annak, hogy Denverbe jött,
- Most miért? Ha egyszer másik irányba megyünk. - Értetlenül ingattam a fejem. Igen, azon fiatalok közé tartoztam, akik úgy nyersek és érzéketlenek másokkal, hogy ez nekik közben fel sem tűnik, hiszen nem akartam én bunkózni, csak közöltem a párral, hogy ne bénázzanak a mi liftünkben feleslegesen.
- Woah, vad humorom van, ez igaz, de szerinted viccelődnék olyasmivel, hogy egy vámpír orra alá dugom a vénámat? - A fejem csóválva, büszkén meneteltem ki a liftből. Természetesen komolyan gondoltam, arra azonban nem számítottam, hogy amint beenged az ajtón, a következő pillanatban máris nekiszegezve találom magam. Nyelnem kellett, nem akartam, hogy megérezze, milyen hevesen dobogott a szívem. - Hé... - Az ott a nyaki ütőerem, héló, miért nem jó neki a csuklóm? Ha letépi a kezem, azzal még együtt élhetek, de a fejem nélkül... Valahogy vérfarkas-létemből adódóan ösztönszerűen ódzkodtam attól, hogy egy vámpír a fogaival és az eltorzult arcával épp a nyakamhoz hajolt, de megmentett, én pedig komolyan mondtam, hogy viszonzom. Lehunytam a szemem és félredöntöttem a fejem, hogy jobban hozzám férhessen. Mivel fogta a kezem, máshogy nem tudtam jelezni neki, hogy jöhet.
- Ha nem állsz le időben, herén rúglak. - figyelmeztettem, enyhén megemelve a térdem, hogy az ágyékán érezhesse, komolyan beszélek.

Very Happy
Alexis Callaway
Omega
éjjeli vonyító
safe and sound - Page 4 M32Olhe
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
shh, I have a secret crush on someone
Keresem :
Léptek száma :
31

safe and sound - Page 4 Empty
Témanyitássafe and sound - Page 4 EmptySzer. Júl. 31, 2019 1:15 pm


To: Rapunzel
Komolynak tűnt a kislány, de már csak mosolyogni tudtam rajta. Az apjával nem jöttem volna ki túl jól, azt már ennyiből is tudtam.
- Az öcsém. Miatta jöttem a városba… nagyon rég nem láttam és van mit rendeznem vele. Habár nem tudom, örülni fog-e nekem. – Ingattam a fejemet. A kislány nem tudott feldühíteni, pedig sejtettem, hogy a kérdéseivel ez volt a szándéka. De úgy tűnik, higgadtabb voltam, mint azt elsőre gondoltam.
Kissé meglepődtem, mikor azt fejtegette, hogy nem marad az adósom. Mikor közelebb húzott magához, kissé értetlenül néztem rá, majd felvontam a szemöldökömet. Őt figyeltem, miközben odaköszöntem az idős párnak.
- Jó estét – Még oda is biccentettem nekik, majd elhajoltam a lány nyakától. Ennél kínosabb szituban rég voltam. Nem állt szándékomban lebukni, főleg nem két idős ember előtt, mert… nos, nem akartam megölni őket miatta. De nem lett volna jó, ha szétkürtölik a városban a hírem.
Pislogtam néhányat, majd a lányt kezdtem figyelni.
- Hűha. Kissé udvariatlan vagy az idősekkel, mondták már? Először én, most meg ők… - Ugrattam. El is nevettem magamat, de amint benyomtam a megfelelő gombot a számsoron, elindultunk a megfelelő emeletre. – Az előbbit mennyire gondoltad komolyan, kedvesem? – A lift megállt, és egyből a szobámhoz indultam. Az ajtót kinyitva előreengedtem végül a szöszit, de ha belépett előttem, beléptem utána, s egyből elkaptam a karját. Az ajtót bezárva pedig nekidöntöttem és így hajoltam a nyakához, már a vámpír énemmel egyetemben. Még visszakozhatott a véradás elől...


237 words || human || note: safe and sound - Page 4 2566525366    || kredit || inspirate by


If a man doesn't remember
his past, he has no future.

Raleigh Blair
Vámpír
a legsötétebb rémálmod
safe and sound - Page 4 NgRj
A közösség sztárja
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
safe and sound - Page 4 QQRt85u
Rapunzel
in future
Léptek száma :
53

safe and sound - Page 4 Empty
Témanyitássafe and sound - Page 4 EmptySzer. Júl. 03, 2019 9:34 pmRaleigh & Alexis
you have to get lost to be found

Érdekes neve volt, de megjegyeztem, habár csodálkoztam azon, hogy a menetszél nem vert ki minden információt a fejemből. Őszintén szólva jól esett megérkezni és újra szilárd talajt érezni a talpam alatt. Ahogy letett, egyből elhúzódtam tőle és elkezdtem lehúzogatni az inget magamon, hogy többet takarjon. A megjegyzése hallatán csak lapos pillantást vetettem rá, de azért meglestem magamnak azt a bizonyos kék flamingót. Elmosolyodtam a kislányon. A hajam igazgatva, sietős léptekkel követtem befelé a lifthez. Éreztem, hogy mindenki engem bámult, de annyira nem rázott meg. Hát most ez van, nem én találtam ki, hogy elveszítsük a ruháinkat átváltozáskor... Megkönnyebbültem kicsit, ahogy becsukódott mögöttünk a lift ajtaja, neki is támaszkodtam rögtön a falnak.
- Nem játszom, az vagyok. Meguntam, hogy parancsolgatnak nekem és leléptem. Csak az apám... A vérszerinti apám egy hatalommániás seggfej és nem bírja, ha nemet mondanak a pénzének. - felsóhajtottam a gondolatra, hogy talán sosem lesz nyugtom tőle. De ha tetszik neki, ha nem, eljöttem és ez az én döntésem. - És igenis megállok a lábamon! - tettem hozzá kissé duzzogva, majd ellöktem magam a faltól és felé fordultam.
- Na és te? Mi az a szörnyen komoly dolog? Vámpír-biznisz? Dühös ex-barátnő? - puhatolóztam, bár főként csak bosszantani akartam, hátha valamelyikkel beletenyereltem a lényegbe és sikerül kicsit feldühítenem. Fogalmam sem volt, miért akartam ennyire provokálni. Talán csak idegesített, hogy ennyire önelégült.
- Nem maradok az adósod. Megmentettél, úgyhogy rendezem a számlát. - A tarkójánál fogva közelebb húztam magamhoz. Pont megállt a lift és kinyílt mögöttünk az ajtó, de nem tűnt fel. - Igyál. - Makacsul bámultam rá, aztán az idős házaspárra, akik be akartak szállni és eléggé megbotránkozva figyeltek minket. Megköszörültem a torkom és a lift gombjaihoz nyúltam. - Fölfelé megyünk. A másik jön lefelé, azzal tessék menni. - Azzal magunkra zártam a liftet, magára hagyva a döbbent párocskát.

Very Happy
Alexis Callaway
Omega
éjjeli vonyító
safe and sound - Page 4 M32Olhe
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
shh, I have a secret crush on someone
Keresem :
Léptek száma :
31

safe and sound - Page 4 Empty
Témanyitássafe and sound - Page 4 EmptyVas. Jún. 30, 2019 1:09 pm


To: Rapunzel
Megrezzent egy arcizmom a visszavágására, de jobbnak láttam, ha nem kötök bele. Tényleg gyerek volt még, de pont ezért nem haragudhattam rá. Sóhajtottam egy nagyot, majd ahogy bemutatkozott, biccentettem egy aprót.
- Értettem. Nem mintha rossz szándékkal hívtalak volna úgy, ahogy és egyébként is, kedveskedő volt – A szemeimet forgattam egy mosollyal, de lemondtam arról, hogy ez a lány egyetért velem úgy… bármiben. – Az én nevem Raleigh Blair – Mutatkoztam be, mielőtt elindultunk volna a hotel felé. Ha már gyorsaságot akart, hát megadtam neki; a szél cibálta a hajamat, ahogyan az övét is, s én egyre inkább karoltam, óvtam mindentől, mígnem az épület mellé nem értünk. Aztán körbenéztem és úgy raktam le a lányt. Azt figyeltem, meglátott-e bárki is minket, mármint ezt a száguldozást, hiszen akkor intézkednem kellett volna. Ekkor lettem figyelmes egy kislányra, olyan 6-7 év körül lehetett, aki az anyjával sétált el tőlünk pár méterre. Valami kék plüss figurát szorongatott a kezében, ami úgy nézett ki, mint egy… oh. Felvontam a szemöldökömet és bár hallottam Alexis kérdését, nem igazán arra reagáltam. Hanem egyszerűen végigmértem őt, majd visszapillantottam arra a plüssre.
- Elgondolkozik az ember, hogy mi a különösebb: egy kék flamingó plüssállat, vagy egy meztelen lány a város utcáin… - Felnevettem, majd előhalásztam a hotelszobám kulcsát.
- Nem nemmesleg… alig néhány hete érkeztem. De úgy néz ki, maradok egy ideig. Ugyanis… komoly dolgom van a városban – Elkomolyodtam, majd befelé kezdtem terelgetni a lányt. Átjutottunk a recepción, miközben mindenki Aranyhajat bámulta, majd betoltam a liftbe és megnyomtam a megfelelő gombot. A legfelső emelet, egyébként. Szerettem a magas helyeket, a kilátást… na és esténként kiülni az erkélyre.
- Na és, most már elmesélhetnéd, te hová valósi vagy. Gyanítom, hogy megszöktél otthonról és most játszod a nagylányt, aki megáll egymaga a lábán. Igazam van? – Vigyorogtam. Nem ítéltem el, de volt egy sejtésem, hogy igencsak beletenyereltem a valóságba.


304 words || human || note: safe and sound - Page 4 2566525366    || kredit || inspirate by


If a man doesn't remember
his past, he has no future.

Raleigh Blair
Vámpír
a legsötétebb rémálmod
safe and sound - Page 4 NgRj
A közösség sztárja
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
safe and sound - Page 4 QQRt85u
Rapunzel
in future
Léptek száma :
53

safe and sound - Page 4 Empty
Témanyitássafe and sound - Page 4 EmptySzomb. Jún. 22, 2019 7:51 pmRaleigh & Alexis
you have to get lost to be found

Ahogy elkezdett kioktatni, egy pillanat alatt felment bennem a pumpa. Rossz tulajdonságom, aláírom, de pont azon a terepen tapicskolt bennem, ami kifejezetten érzékeny volt. - Tényleg? A gyerekees becézésed alapján azt hittem, legbelül 12 vagy. - A karjába kapott, amire csak aprót morrantam. Már kedvem támadt lesétálni inkább azt a néhány utcát, ha ezzel elérhettem, hogy felhagyjon a becézésekkel.
- A nevem Alexis, és ha még egyszer... - Nem tudtam azonban befejezni a fenyegetésem, mert elindult. Stabilan fogott ugyan, de kénytelen voltam belekapaszkodni a nyakába. Gyűlöltem a vámpírsebességet, bár szerencsére nem sokszor volt hozzá szerencsém eddig még. Ha megérkeztünk a hotel elé és nem tett le magától, akkor szóltam neki, hogy most már ideje lenne, majd töprengve felnéztem az épületre.
- Egy hotel? Azt hittem, idevalósi vagy. - Gyanakvón oldalra sandítottam rá. Ha ő is csak ideiglenesen tartózkodott a városban, akkor keresnem kellett valami olcsóbb és tartósabb szállást magamnak, hosszú távra.

Very Happy
Alexis Callaway
Omega
éjjeli vonyító
safe and sound - Page 4 M32Olhe
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
shh, I have a secret crush on someone
Keresem :
Léptek száma :
31

safe and sound - Page 4 Empty
Témanyitássafe and sound - Page 4 EmptySzomb. Jún. 22, 2019 5:51 pm


To: Little Wolf
Éreztem rajta egy leheletnyi félelmet, de nem feddtem meg érte. Érthető volt. Látta a vámpír énemet, azt, akit én is gyűlöltem. Bólintottam egy aprót, majd a szemem sarkából figyeltem, hogyan lépked és szlalomozik a szilánkok és egyéb fantasztikus, kidobott tárgyak közt. Vettem egy mély levegőt és nyitottam a számat, hogy felajánljam a segítségemet, mikor ő maga… nos, követelőzni kezdett. Erre megrezzent egy arcizmom. Megtorpantam, majd felé fordultam lassan.
- Aranyhaj… - Rámosolyogtam negédesen, majd elé lépve közelebb hajoltam hozzá. – Tudod, szépen is kérhetnéd, ha akarsz valamit. Vagy nem tanítottak meg az illemre? Van fogalmad róla, kivel állsz szemben? Az apád lehetnék – Morrantam rá rosszkedvűen, majd a következő pillanatban a karjaimba emeltem, szorosan magamhoz vonva. – Pont ezért nem hagylak magadra. Útközben pedig elmesélheted, honnan szöktél meg, királylány… - Magyaráztam, majd menetirányba fordultam és a következő pillanatban már suhantunk is a hotel felé, ahol megszálltam.


143 words || human || note: safe and sound - Page 4 2566525366    || kredit || inspirate by


If a man doesn't remember
his past, he has no future.

Raleigh Blair
Vámpír
a legsötétebb rémálmod
safe and sound - Page 4 NgRj
A közösség sztárja
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
safe and sound - Page 4 QQRt85u
Rapunzel
in future
Léptek száma :
53

safe and sound - Page 4 Empty
Témanyitássafe and sound - Page 4 EmptySzomb. Jún. 22, 2019 2:47 pmRaleigh & Alexis
you have to get lost to be found

Nem tetszett, hogy tudván, vámpír, ilyen közel lépett hozzám, de nem akartam gyengének látszani, úgyhogy nem mozdultam, csak álltam és figyeltem őt. Lekerült róla a felső és a vállamra terítette, ami kicsit megdobta nálam az esélymérőjét. Bízni nem bízhattam benne, lévén vámpír volt, de elkezdtem kicsit szimpatizálni vele. Eligazgattam a felsőt magamon, belebújtam, kisöpörtem alóla a hajam, aztán merengve felnéztem rá a szavai hallatán.
- Oké. - bólintottam végül teljesen komolyan. Nem is vártam, hogy ingyen, a két szép szememért befogadjon. Megmentett, nem akartam másban is az adósa lenni, így egyértelmű volt, hogy fizetnem kell. Abban nem lehettem azonban biztos, pontosan milyen fizetségben reménykedett, és tudta-e egyáltalán, hogy vérfarkas vagyok. - Megkapod, ne aggódj.
Intett, hogy menjek, de én egyetlen lépést sem tettem, csak zavartan néztem hol rá, hol a talajra. Egy sikátor kellős közepén voltunk, én mezítláb - bele sem mertem gondolni, az üvegszilánkokon túl mi minden lehetett még a földön. Nem akartam innen rögtön a kórházba menni tetanuszért, de azt sem, hogy hisztisnek gondoljon, úgyhogy vettem egy mély levegőt és elindultam utána, igyekezvén kerülgetni a kétesebb foltokat a földön. - Ahelyett, hogy végigszenvedtetsz néhány utcasarkon, miért nem használjuk inkább a csodálatos vámpírképességed? - Komolyan, félpucér is voltam, mezítláb is voltam, vele viszont néhány pillanat alatt odaérhetnénk, bárhol is szállt meg... Vagy kezdtem túlságosan követelőző lenni?

ó, én hősöm?  wink
Alexis Callaway
Omega
éjjeli vonyító
safe and sound - Page 4 M32Olhe
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
shh, I have a secret crush on someone
Keresem :
Léptek száma :
31

safe and sound - Page 4 Empty
Témanyitássafe and sound - Page 4 EmptySzomb. Jún. 22, 2019 2:16 am


To: Little Wolf
Nem figyeltem, hogyan öltözik fel, csak töprengtem addig a pár másodpercig, amíg… amíg meg nem szólalt. A vállam felett néztem hátra rá, felvont szemöldökkel, némileg kérdőn. Mire várjak? De elég egyértelművé vált, mit akar. Visszafordultam felé és tettem néhány lépést az irányába.
- Ami azt illeti, itt szálltam meg nem messze… - Közöltem vele, majd sóhajtottam. Magam sem tudtam, miért akarom a pártfogásomba venni a szőkét. De így volt. Még közelebb léptem hozzá, majd levettem a felsőmet és azt is ráterítettem.
- Bár örülnék némi ellenszolgáltatásnak… - Tettem hozzá merengve, őt figyelve, de ha nagyon kiakadt volna, akkor egyből elnevettem magam. – Csak viccelek. Gyere – Intettem neki, így indultam el kifelé a sikátorból. Igaz, nevettem, ugyanakkor jól esett volna a szervezetemnek némi emberi vér. Egy részem azt remélte, hogy Aranyhaj majd önként adja magát nekem, hiszen… meglátta, mi vagyok. Tudhatta, mire vágyik egy vámpír, nem igaz?


145 words || human || note: a "Hős lovag" jó lesz safe and sound - Page 4 1382426647   || kredit || inspirate by


If a man doesn't remember
his past, he has no future.

Raleigh Blair
Vámpír
a legsötétebb rémálmod
safe and sound - Page 4 NgRj
A közösség sztárja
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
safe and sound - Page 4 QQRt85u
Rapunzel
in future
Léptek száma :
53

safe and sound - Page 4 Empty
Témanyitássafe and sound - Page 4 EmptyVas. Jún. 16, 2019 8:31 pmRaleigh & Alexis
you have to get lost to be found

Érdeklődve figyeltem a párbeszédet a két srác között, majd ahogy a suhanc odalépett hozzám az ingjével, kissé gyanakvón felvontam a szemöldököm. Még csak rám sem mert nézni, amiből azt vettem le, hogy vagy megigézte a vámpír, vagy olyan dolgokat mutatott neki, amik láttán én is hajlandó lennék szót fogadni.
- Köszönöm. - kikaptam a srác kezéből az inget és elfordultam, hogy felvegyem. Természetesen a hálám nem neki, hanem a vámpírnak szólt. Épp kihúztam szőke fürtjeimet a gallér alól, mikor észleltem, hogy a fiú máris menni készült. Kissé riadtan fordultam utána, tétovázva azon, mit is mondhatnék azok után, hogy... Hát... Nem fogadtam valami barátságosan a segítségét.
- Várj! - összefontam magam előtt a karomat, az ing is olyan kevésnek tűnt magamon. Lassan felkelt a nap és nem igazán akartam megint szembesülni a ruhakeresés nehézségeivel. Ebben a városban még Theo sem volt, akihez bekopoghattam volna. - Öhm... Nem vagyok idevalósi. Nincs hova mennem... - Nem akartam konkrétan a segítségét kérni, reméltem, érti a célzást anélkül is, hogy könyörögnöm kéne.

 neked is kéne valami becenév, hmmm
Alexis Callaway
Omega
éjjeli vonyító
safe and sound - Page 4 M32Olhe
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
shh, I have a secret crush on someone
Keresem :
Léptek száma :
31

safe and sound - Page 4 Empty
Témanyitássafe and sound - Page 4 Empty


Ajánlott tartalom


safe and sound - Page 4 Empty
 

safe and sound

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next