Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan 
The devils on your shoulder...
silhouette frpg

A veszteséget feldolgozni nagyon nehéz. A gyász, a fájdalom felemészti az embert, de még egy vámpírt is. Hogyan bírkózik meg valaki a testvére halálának gondolatával? És ha az elválás örökre szól? Ha vámpír az illető, akkor az "örökké" nagyon hosszú.
A történetünk a hatodik évad elejétől indul, bár vannak változások. Azonban egy valami biztos: Damon és Bonnie meghaltak (minden jel erre mutat, de a lány nagyija elhintette, hogy mindent előre elrendezett), így a szeretteiknek meg kell birkózniuk az elvesztésükkel. A kérdés csak az, ki hogyan éli meg, hogy a szeretett személy nincs többé. Stefan elég rosszul, hisz még a városból is képes lelépni. Elena pedig gyógyfüvekhez fordul és elhiteti magával, hogy minden rendben - egészen addig, amíg ki nem találja az igazi megoldást.
Mystic Falls már nem mágiamentes övezet, így minden visszatérhetne a rendes kerékvágásba, azonban kérdés, hogy ez mikor és hogyan fog sikerülni.
New Orleans világában a fogaskerekek működésbe léptek. Míg a vámpírok és a boszorkányok, illetve Klaus és Marcel hatalmi harcukat vívják a Francia negyed uralmáért, Hayley pedig gőzerővel harcol a mocsárba kirekesztett, átokkal sújtott vérfarkasok felemelkedéséért, addig a külső erők egyre nagyobb seregekben gyülekeznek a határoknál: az Ötök Testvérisége visszatért, és egyetlen céljuk az Ősi vámpírok kiirtásával megtisztítani a Földet a vámpíroktól. Még szerencse, hogy az egyetlen fegyver, a misztikus fehértölgy karó, Klausnál van, igaz? Mi van azonban, ha az Ötök testén kirajzolódó tetoválások olyan helyre vezetnek, ahol százával, ezrével nő a fehértölgy? Az összes vadász, aki csak él és mozog, tucatjával rendelkezne a veszedelmes fegyverrel, s összefogva talán elhozhatják a vámpírok korszakának végét... Hacsak New Orleans vámpírjai és mindenki, akinek kedves a leszármazottak élete, össze nem fognak, hogy megállítsák a Testvériséget - ha kell, bármi áron.

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
silhouette frpg


2017. július 20. - Jelölj te is! 2017* nyár díjaiNyomatékosan megkérünk minden játékost, hogy helyszínt önmaguktól ne hozzanak létre! Hamarosan bevezetésre kerül egy reag számláló és ne okozzon kavarodást, hogy az üres hozzászólást is hozzáadja. Használjátok bátran a Helyszínkérő topicot!
Köszönettel; a Staff

SFamily
silhouette frpg

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
silhouette frpg
Charlotte szobája

Yesterday at 11:55 pm


Raktárépületek

Yesterday at 10:39 pm


Avatar- és névfoglaló

Yesterday at 5:45 pm


Charlotte Grey

Yesterday at 5:41 pm


Asztalok

Yesterday at 3:24 pm


Padok

Yesterday at 2:20 pm


Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Information
silhouette frpg

Téma: The Vampire Diaries & The Originals FRPG
Főadmin: Elena Gilbert
Társadminok: Hayley Marshall, Stefan Salvatore & Damon Salvatore
Megnyitott: 2017. április 14.
Elérhetőség: e-mail (ha írsz, jelezd a chatben!)


Share | 
 

 Venus Juno

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Venus Juno   Kedd Ápr. 18, 2017 9:06 pm


Venus Juno Hanover

Knock, knock


Becenév

Veni

Titulus

gnawing toxic

Születési hely, dátum

1998. január 2., Mystic Falls

Faj

boszorkány

Átváltozás

-

Család

Hogyan tudnék mesélni olyan emberekről, akiket még én sem ismerek? Még kisgyermek voltam, amikor a szüleimet meggyilkolták, testvérem nincs. Mindössze halvány emlékeim vannak róluk, de nem tudom, hogy az tényleg a valóság vagy csak ábránd, amelyet az agyam kreált. Anyám egyik barátnőjére hagytak aznap este, amikor a gyilkosság történt. Ő nevelt fel, úgy csinált, mintha az ő gyermeke lennék, de akármennyire is szeretem nem tartom az édesanyámnak és erről sosem fog változni a véleményem.

Play by

Taylor Marie Hill

Ez az én történetem...

2001. március 12.

Anya és apa elmentek valahová, nem részletezték nekem, de komolynak tűntek. Azt mondták, hogy aludjak nyugodtan este, mert ők majd csak későn mennek, de én nem tudok, félek. Nem szeretek Claire nénivel lenni, mert állandóan pasikkal telefonál és vihog, aztán ha megkérem, hogy adjon nekem enni csak annyit válaszol, hogy „persze, persze kincsem”. Felőle akár fejre is állhatnék, ha úgy tartja kedvem, mert észre sem venné. Most is már nyolc órakor azt mondta aludjak, pedig anya és apa mindig engedi, hogy kilencig fent maradjak, de ő nem. Nem értem, hogy miért hoztak ide, Claire néni magán kívül senkivel sem törődik.
Nem tudok itt aludni, ez nem az én szobám, nem az én ágyam és Mr. Brumm sincsen itt, hogy megvédjen, ha jönne valaki. Már egy csomó bárányt megszámoltam, mert anya mindig azt mondja, ha nem tudok aludni, akkor számoljam őket és úgy jó lesz. Körülbelül harmincnál járhattam, amikor beleuntam és inkább feladtam az egészet. A digitális óra kijelzőjét bámulni sem valami vicces. Elhatározom, hogy engem aztán nem érdekel a szőke Claire néni és kimegyek hozzá a nappaliba. A televízió előtt ül és nevetgél valami filmen, már nem telefonál. Na vajon hogy lehet?
- Claire néni – szólítom meg halkan. Megállok a nappali szélén, mert nem akarok közelebb menni, míg meg nem bizonyosodok róla, hogy nem kezd el velem kiabálni. Fáradt tekintettel, s kérdőn néz rám. Azt hitte alszok.
- Veni, neked nem aludnod kellene? – kérdezi és elindul felém.
- Nem tudok aludni, félek egyedül a szobában – válaszolok, mire Claire néni sóhajt egyet és felvesz az ölébe. Anyáék is mindig így szoktak engem vinni.
- Ha gondolod, alszok veled – mosolyog rám kedvesen, s visszavisz a vendégszobába, amit a mai estére megkaptam tőle.
- Csak akkor aludj velem, ha nem telefonálsz közben – mondom neki, mire elneveti magát, de nem értem miért. Ő mindig telefonál, és úgy nem lehet pihenni, ha végig beszél mellettem.
Nem mond semmit, mindössze lefektet az ágyba és alaposan betakar, hogy még véletlenül se legyen kint egyik részem sem, s lefekszik mellém. Hát azért Claire néni nem olyan, mint a macim, Mr. Brumm, vele kevésbé jó aludni. Lehunyom a szemem, mikor meghallom, hogy csörren a telefon és sóhajtok egyet. Úgy volt nem telefonál, átvert engem, hiszen ahelyett, hogy kinyomná rögtön a készülék felé nyúl.
- Igen, tessék? – kérdezi. – Igen, én vagyok Claire – mondja. Az arcát figyelem, habár ebben a félhomályban nem látok tökéletesen. Felkapcsolom az éjjeliszekrényen lévő kislámpát és Claire néni arcát figyelem, aki elszörnyedve hallgatja az információkat, amiket közölnek vele. Még sosem láttam ilyen… ilyen megtörtnek.
Pár perc elteltével bontja a vonalat, s rám néz, potyognak a könnyei, de nem mond semmit. Megijedek, Claire néni mindig vidám, akkor most meg miért itatja az egereket?
- Annyira sajnálom Veni – húz oda magához, s szorosan átölel. – A szüleid eltávoztak az élők sorából– suttogja a fülembe. Nem, az nem lehet! Én ezt nem hiszem el!avatar
Boszorkány vagyok
✦ Keresem ✦ :
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. Apr. 18.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
14

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Venus Juno   Kedd Ápr. 18, 2017 10:10 pm


Elfogadva

my precious friend

Drága barátosném és legkedvesebb ágypartnerem, nagyon örülök, hogy ilyen hamar megérkeztél! Nem gondoltam, hogy ennyire tragikus múlt áll mögötted. Osztozom a gyászodon, mindketten elvesztettük a szüleinket, így aztán sejtem, milyen nehéz lehetett egyedül, Claire néni mellett felnőnöd. De most már itt vagyok neked én, meg kerítünk valami rendes srácot még melléd, és minden rendben lesz ♥
Na, de hivatalosabbra váltva a szót: imádom, ahogy írsz, szép és gördülékeny, olvastatja magát a lapod. Biztos vagyok benne, hogy Venus remek kezekben lesz nálad, na meg persze Jude is Nem is tartalak fel tovább, mert már őrülten játszanék veled: hódítsd meg a játékteret, meg engem is!

Jó játékot, és ne felejts el foglalózni!

Gonna catch a cold from the ice inside your soul...

avatar
Az Ötök egyike vagyok
✦ Keresem ✦ :
brother
sister
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. Apr. 17.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
32

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Venus Juno

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Karakterek birodalma :: Elfogadott karakterek :: Boszorkányok-
^
ˇ