Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan

Egy álomban élünk
Silhouette Frpg
Elgondolkoztál azon valaha, hogy sok legendában miért pont az este az az időszak, amikor a legtöbb szörnyűség történik? Vagy azon, hogy az emberek miért félnek ösztönösen a sötéttől, az éjtől? Mintha valami gonosz lapulna benne, valami, amit senki sem ismer, senki sem lát, de retteg tőle, mert érzi a belőle áradó gonoszságot... Te is tudni akarod ezekre a kérdésekre a választ, nem igaz? De hinnél-e nekem, ha azt mondanám, minden mese a vámpírokról, vérfarkasokról és boszorkányokról igaz? A nem értő, tudatlan szemek elől elrejtve, de a felszín alatt ott van a világ az igazi valójában, s minden szegletét mágia itatja át. S pontosan ennek következtében jöttek létre a természet anomáliájaként a vámpírok, vérfarkasok, hibridek, eretnekek, s ki tudja, milyen torz lényeket rejt még az éjszaka… Készen állsz, hogy felfedezd ezt a világot, mely nemcsak izgalmakat, hanem megannyi veszélyt is tartogat a számodra?
Szembeszállhatsz a sötétséggel, megpróbálva eltörölni a föld színéről az emberek számára veszélyes teremtményeket, de ugyanígy melléjük is állhatsz, s élvezheted a hatalmat, a felsőbbrendűséget, azt, hogy mindenki felett állsz… A választás a te kezedben van, ám jól vigyázz, hogyan döntesz, mert annak súlyos következményei lehetnek, s ha egyszer belevágsz ebbe a kalandba, akkor többé nem visszakozhatsz…
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
SFamily

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
Bárpult

Today at 12:11 am

Torrey De Vitto

Yesterday at 4:30 pm

Karácsonyi álom

Yesterday at 1:24 pm

Hangstúdió

Yesterday at 2:24 am

Mûterem

Pént. Dec. 15, 2017 6:13 pm

Alagsor

Pént. Dec. 15, 2017 4:59 pm

Best friends reunion

Csüt. Dec. 14, 2017 2:02 pm

Fakunyhók

írta: Shelby Ford
Kedd Dec. 12, 2017 10:18 pm

Ethan J. Rodrigez

írta: Grace Moore
Kedd Dec. 12, 2017 10:16 pm

Chace Crawford

Hétf. Dec. 11, 2017 11:44 pm

Ennyien vagyunk
Fajok Lányaink ♀ Fiaink ♂
Vámpírok 7 9
Boszorkányok 13 8
Vérfarkasok 2 5
Hibridek 2 4
Eredetiek 1 3
Eretnekek 4 1
Vadászok 4 0
Emberek 9 5
Összesen 42 35
Mi is itt vagyunk
Összesen 0 felhasználó van jelen :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 0 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Venus Juno

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Venus Juno   Kedd Ápr. 18, 2017 9:06 pm


Venus Juno Hanover

Knock, knock


Becenév

Veni

Titulus

gnawing toxic

Születési hely, dátum

1998. január 2., Mystic Falls

Faj

boszorkány

Átváltozás

-

Család

Hogyan tudnék mesélni olyan emberekről, akiket még én sem ismerek? Még kisgyermek voltam, amikor a szüleimet meggyilkolták, testvérem nincs. Mindössze halvány emlékeim vannak róluk, de nem tudom, hogy az tényleg a valóság vagy csak ábránd, amelyet az agyam kreált. Anyám egyik barátnőjére hagytak aznap este, amikor a gyilkosság történt. Ő nevelt fel, úgy csinált, mintha az ő gyermeke lennék, de akármennyire is szeretem nem tartom az édesanyámnak és erről sosem fog változni a véleményem.

Play by

Taylor Marie Hill

Ez az én történetem...

2001. március 12.

Anya és apa elmentek valahová, nem részletezték nekem, de komolynak tűntek. Azt mondták, hogy aludjak nyugodtan este, mert ők majd csak későn mennek, de én nem tudok, félek. Nem szeretek Claire nénivel lenni, mert állandóan pasikkal telefonál és vihog, aztán ha megkérem, hogy adjon nekem enni csak annyit válaszol, hogy „persze, persze kincsem”. Felőle akár fejre is állhatnék, ha úgy tartja kedvem, mert észre sem venné. Most is már nyolc órakor azt mondta aludjak, pedig anya és apa mindig engedi, hogy kilencig fent maradjak, de ő nem. Nem értem, hogy miért hoztak ide, Claire néni magán kívül senkivel sem törődik.
Nem tudok itt aludni, ez nem az én szobám, nem az én ágyam és Mr. Brumm sincsen itt, hogy megvédjen, ha jönne valaki. Már egy csomó bárányt megszámoltam, mert anya mindig azt mondja, ha nem tudok aludni, akkor számoljam őket és úgy jó lesz. Körülbelül harmincnál járhattam, amikor beleuntam és inkább feladtam az egészet. A digitális óra kijelzőjét bámulni sem valami vicces. Elhatározom, hogy engem aztán nem érdekel a szőke Claire néni és kimegyek hozzá a nappaliba. A televízió előtt ül és nevetgél valami filmen, már nem telefonál. Na vajon hogy lehet?
- Claire néni – szólítom meg halkan. Megállok a nappali szélén, mert nem akarok közelebb menni, míg meg nem bizonyosodok róla, hogy nem kezd el velem kiabálni. Fáradt tekintettel, s kérdőn néz rám. Azt hitte alszok.
- Veni, neked nem aludnod kellene? – kérdezi és elindul felém.
- Nem tudok aludni, félek egyedül a szobában – válaszolok, mire Claire néni sóhajt egyet és felvesz az ölébe. Anyáék is mindig így szoktak engem vinni.
- Ha gondolod, alszok veled – mosolyog rám kedvesen, s visszavisz a vendégszobába, amit a mai estére megkaptam tőle.
- Csak akkor aludj velem, ha nem telefonálsz közben – mondom neki, mire elneveti magát, de nem értem miért. Ő mindig telefonál, és úgy nem lehet pihenni, ha végig beszél mellettem.
Nem mond semmit, mindössze lefektet az ágyba és alaposan betakar, hogy még véletlenül se legyen kint egyik részem sem, s lefekszik mellém. Hát azért Claire néni nem olyan, mint a macim, Mr. Brumm, vele kevésbé jó aludni. Lehunyom a szemem, mikor meghallom, hogy csörren a telefon és sóhajtok egyet. Úgy volt nem telefonál, átvert engem, hiszen ahelyett, hogy kinyomná rögtön a készülék felé nyúl.
- Igen, tessék? – kérdezi. – Igen, én vagyok Claire – mondja. Az arcát figyelem, habár ebben a félhomályban nem látok tökéletesen. Felkapcsolom az éjjeliszekrényen lévő kislámpát és Claire néni arcát figyelem, aki elszörnyedve hallgatja az információkat, amiket közölnek vele. Még sosem láttam ilyen… ilyen megtörtnek.
Pár perc elteltével bontja a vonalat, s rám néz, potyognak a könnyei, de nem mond semmit. Megijedek, Claire néni mindig vidám, akkor most meg miért itatja az egereket?
- Annyira sajnálom Veni – húz oda magához, s szorosan átölel. – A szüleid eltávoztak az élők sorából– suttogja a fülembe. Nem, az nem lehet! Én ezt nem hiszem el!avatar
Boszorkány vagyok
Play by :
♣ taylor marie hill
Keresem :
Léptek száma :
13

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Venus Juno   Kedd Ápr. 18, 2017 10:10 pm


Elfogadva

my precious friend

Drága barátosném és legkedvesebb ágypartnerem, nagyon örülök, hogy ilyen hamar megérkeztél! Nem gondoltam, hogy ennyire tragikus múlt áll mögötted. Osztozom a gyászodon, mindketten elvesztettük a szüleinket, így aztán sejtem, milyen nehéz lehetett egyedül, Claire néni mellett felnőnöd. De most már itt vagyok neked én, meg kerítünk valami rendes srácot még melléd, és minden rendben lesz ♥️
Na, de hivatalosabbra váltva a szót: imádom, ahogy írsz, szép és gördülékeny, olvastatja magát a lapod. Biztos vagyok benne, hogy Venus remek kezekben lesz nálad, na meg persze Jude is Nem is tartalak fel tovább, mert már őrülten játszanék veled: hódítsd meg a játékteret, meg engem is!

Jó játékot, és ne felejts el foglalózni!

Vendég

avatar
Vendég

Vissza az elejére Go down
 

Venus Juno

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Világunk karakterei :: Elfogadott karakterek :: Boszorkányok-
^
ˇ