Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan

Egy álomban élünk
Silhouette Frpg
Elgondolkoztál azon valaha, hogy sok legendában miért pont az este az az időszak, amikor a legtöbb szörnyűség történik? Vagy azon, hogy az emberek miért félnek ösztönösen a sötéttől, az éjtől? Mintha valami gonosz lapulna benne, valami, amit senki sem ismer, senki sem lát, de retteg tőle, mert érzi a belőle áradó gonoszságot... Te is tudni akarod ezekre a kérdésekre a választ, nem igaz? De hinnél-e nekem, ha azt mondanám, minden mese a vámpírokról, vérfarkasokról és boszorkányokról igaz? A nem értő, tudatlan szemek elől elrejtve, de a felszín alatt ott van a világ az igazi valójában, s minden szegletét mágia itatja át. S pontosan ennek következtében jöttek létre a természet anomáliájaként a vámpírok, vérfarkasok, hibridek, eretnekek, s ki tudja, milyen torz lényeket rejt még az éjszaka… Készen állsz, hogy felfedezd ezt a világot, mely nemcsak izgalmakat, hanem megannyi veszélyt is tartogat a számodra?
Szembeszállhatsz a sötétséggel, megpróbálva eltörölni a föld színéről az emberek számára veszélyes teremtményeket, de ugyanígy melléjük is állhatsz, s élvezheted a hatalmat, a felsőbbrendűséget, azt, hogy mindenki felett állsz… A választás a te kezedben van, ám jól vigyázz, hogyan döntesz, mert annak súlyos következményei lehetnek, s ha egyszer belevágsz ebbe a kalandba, akkor többé nem visszakozhatsz…
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
SFamily

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
Elkészültem!

írta: Holly Marlow
Today at 12:52 pm

Holly Marlow

írta: Holly Marlow
Today at 12:50 pm

Bárpult

Today at 12:45 am

Bejárat

Yesterday at 11:30 pm

Vendégszoba

Yesterday at 11:30 pm

Chelsea szobája

Yesterday at 11:30 pm

Nappali

Yesterday at 11:30 pm

Konyha

Yesterday at 11:29 pm

Fürdőszoba

Yesterday at 11:29 pm

Társalgó

Yesterday at 11:11 pm

Ennyien vagyunk
Fajok Lányaink ♀ Fiaink ♂
Vámpírok 7 9
Boszorkányok 10 6
Vérfarkasok 3 3
Hibridek 2 4
Eredetiek 0 2
Eretnekek 2 1
Vadászok 3 1
Emberek 9 5
Összesen 36 31
Mi is itt vagyunk
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Francesco Di Pasqua, Holly Marlow


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Seth Silver

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Seth Silver   Szomb. Ápr. 29, 2017 9:32 pm


Seth Silver

Ha a kacsa nem tud úszni, akkor nem a víz a hülye.


Becenév

Seth, Sethy

Titulus

Ezüst királyfi

Születési hely, dátum

Mystic Falls, 1999. január 7.

Faj

ember

Átváltozás

-

Család

Maximilian Silver - 47 - halott
Diana Silver - 38
Dorian Maxwell - 43 - mostohapapi
Chelsea Silver - 14 - hugica
Loretta Silver - 15 - hugica

A család már csak az örökségek miatt sem érezte meg sosem, hogy mi az a szegénység. A Silver család légi szállítmányozásban utazik. Apám 10 éves koromban halt meg, anyát itt hagyva három gyerekkel. Elment valami tárgyalásra a magángépével, ami eltűnt. Még csak a roncsokat sem találták meg soha.

Play by

Dylan O'brian

Ez az én történetem...


+18

Sötétített szoba, éles fejfájás, sivatag a számban. Egy újabb reggel, egy újabb tipikus vasárnap. Nem igen tudom, hogyan kerültem haza és azt sem, hogy ki ez mellettem. Erőt vennék magamon, de félek ha megmozdulok hamis gulyás esik alkalmi alvópartnerem nyakába, most pedig igencsak erős támadás lenne a fejem ellen egy vonyítás hullám. Leszarom és nem mozdulok, kell még az alvás.
Fura dolog az álom. Néha csak lányokról álmodok, néha az életről, néha egy jó buliról, de egy fura. Tele furcsa lényekkel, vérfarkasokkal, vámpírokkal. Mindig is valami több akartam lenni, kisgyerekként sem épp Micimackó érdekelt, nekem az esti szórakozást Drakula gróf történetei adták anyukám ajkaiból. Talán egy mocskos, eldugott rész bennem gonosz. De egy másik eldugott pont a jó. Néha Drakula grófként képzelem el magam, néha annak aki rá vadászik. De csak stílusosan, számszeríj és karók, hatalmas szerencse mellé és így halott a vámpír. Persze baromság az egész, most tuti, hogy egy AK47-el felszerelkezve mennék az ellennek, legyen az bármi. Nem vagyok se Superman, se gazdag, mint Batman.
Órák eltelnek, de nem zavar a család – már jól ismernek -  a leányzót elküldöm, még a neve sem rémlik. Előttem megy végig a szégyenúton, ami a nappalin át vezet a kijáratig, mindenki látja, nem lehet elbújni. Valahogy sírni tudnak, hogy ezt meg kell tenni, de az ablakon kiugrani már derogál. Hasogat a fejem, így a fürdőben a gyógyszerszekrényhez lépek.
- Jó étvágyat seggfej. – mondom magamnak, ahogy az aspirin csúszik le a torkomon, a hideg víz akár az éltető manna hoz vissza a jelenbe. Baszki, megint jól benyomtam. A telefonért kapok, már megy is az üzenet pár barátnak, hogy mi a fene történt.
Lecsekkolom az üzeneteim, mint azt ilyenkor szokás. Mindig megfogadom, hogy telefon nélkül kéne leinni magam, mert csak hülyeségeket csinálok és írok magának. Vanessa az élen, esküvői meghívás ment neki egy egész hétvégére. Bazdmeg. Beleverem a fejem a tükörbe, hogy lehetek ekkora seggfej. Egy normális lány van az életemben aki nem a családom, de én gyakorlatilag felajánlom neki magam. Micsoda egy idióta vagy Seth!
Anyám újraházasodik, milyen kár, hogy nem gyerektelen faszit vesz el. Mindegy végül is csak nem zavar sokat a csaj, talán még használhatom is erre-arra, meg már megszoktam a női dominanciát a lakásban.
- Jól sikerült a buli? – mosolyog anyukám, ahogy a hűtőhöz lépek, hogy valami hideget találjak, amit az arcomhoz nyomhatok.
- Nem igen emlékszem… - summázom az estét, nagy piros pont neki, hogy nem is kérdez többet. A legjobb anya a világon. Keltem már arra haveromnál, hogy a szülei kirobbantották a harmadik világháborút, mert a gyerek kicsit benyomott, örülök, hogy anya emlékszik még arra, hogy ő is volt fiatal.
- Jó lenne, ha látnám kétszer ugyanazt az arcot kimászni az ágyadból. – kontráz is rá egy fekete pontért, hát szerintem is marha jó lenne, de nem vagyok a szende szűz típus. És akkor ha tudná, hogy még másokkal is volt ez-az este. Mondjuk mindig is laza felfogása volt, ha nem már réges-rég kivágott volna innen a francba. Nyomok egy puszit a homlokára, hogy lássa mennyire hálás vagyok azért amiért nem majrés. Néha komolyan elgondolkodok azon, hogy bírja, a húgaim éles ellentéteim, szorgalmasak, jól viselkednek. Esetemben az a csoda, ha nem hívják fel egy héten háromszor a suliból. Legutóbb Mrs. Vade miatt akartak kirúgni, mert véletlenül rárúgtam a wc-t, de hát a fene se nézi, hogy melyikbe szalad be mikor a kedves barátai hashajtóval itatják meg az embert. Azt azért megjegyeztem a fiatal tanerőnek, hogy nem kell úgy kiabálni, elvégre annyira nem rossz bőr. A vége persze eszméletlen visítozás meg részemről egy eldobandó alsógatya lett, egy két órás ez az utolsó esélyed Silver fejmosás mellett.
Ledőlök a kanapén és újra elnyom az álom. Most a vámpír nyer én pedig üvöltve ébredek, ahogy a képzelet fogai marcangolják a torkomat. Felugrok és körbenézek, már este van, átaludtam az egész délutánt, de sehol egy lélek. Valami a pince felé hív, csak alkoholért szoktam oda lemenni, de a lábaim saját életre kelnek, nem is értem magam. Leérek és a borospincéből fény szűrődik ki a kicsit nyitva hagyott ajtó résén át. Olyan halvány, hogy a szemem kétszer is meg kell dörzsölnöm mire tudatosul bennem, hogy tényleg ott van. Halk zörejek jönnek ki, de valami megszólal bennem, hogy legyek óvatos. Anyám az és az új hitvese, a hangjuk megismerem. Óvatosan benézek, fegyverek hevernek mindenütt, valami fadarabok is akadnak, olyan mintha valami háborúba készülnének.
- Aztak*rva. – csúszik ki a számon a helyzet tömör és precíz összefoglalása meglepődöttségemből kifolyólag. A szám már mozgott mire kapcsoltam, hogy okosabb lett volna a szobámban megvitatni magammal a dolgot, de hát sose volt önkontrollom mindig csak utólag vagyok marha okos. Mint a hülye gyerekek a büntetés elől a lábam már mozdul is, hogy itt bizony a legjobb megoldás elhúzni a csíkot, mielőtt rajtam próbálnak ki valamit. Átsuhan az agyamon, hogy hogy a fenébe nem tűnt fel, hogy ezek pszihopata gyilkoló gépek, meg amúgy is hol rejtegetnek ekkora készletet. Annyira hülyék nem lehetnek, hogy a borospincében, hiszen gyakori vendég vagyok én itt.
- Ne menekülj kisfiam. – szól utánam anya de most valamiért olyan komoly a hangja. Azt még azért megjegyzem magamban, hogy kicsi a tudod mi,hiszen már tudok egyedül pisilni, de a helyzetre való tekintettel most inkább befogom. Elvégre fegyver van náluk!
- Ülj le és jól figyelj. – kapom az utasításokat mostoha apucitól.
Órákkal később érek el a szobámba, a fejem jobban fáj, mint reggel, fehér vagyok, mint a vakolat, de közben egyszerre játszik fogócskát a gerincem mentén a hideg és a meleg is. Az ágyamba dőlök, biztos csak álmodom, vadászok, csak ez a szó visszhangzik a fejemben, míg újra nem győz a fáradtság és elalszok.avatar
Ember vagyok

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Seth Silver   Kedd Május 09, 2017 5:10 pm


Elfogadva

Seth Silver

[justify]Egy igazi, szégyentelen, laza fiatalt mutattál be nekünk, aki csak úgy habzsolja az életet. Tetszik ahogy írsz, maga a karakter is szépen van felépítve, bár elég sejtelmes lett a történet rész, remélem játéktéren több mindent megtudhatunk róla. Bizonyára most az egész élete meg fog változni, hogy egy ilyen nyomasztó titokra derült fény, s a magam részéről csak remélni tudom hogy nem eredsz a fajtánk nyomába karókkal és egyéb játékszerekkel felszerelve  
Jó játékot, és ne felejts el foglalózni! (;
Névfoglaló & Play by foglaló

one day you meet someone new
and fall madly in love

avatar
Vámpír vagyok
Keresem :
i hope you find a girl

and fall in love with her whole heart

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Seth Silver

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Világunk karakterei :: Elfogadott karakterek :: Emberek-
^
ˇ