Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan 
The devils on your shoulder...
silhouette frpg

A veszteséget feldolgozni nagyon nehéz. A gyász, a fájdalom felemészti az embert, de még egy vámpírt is. Hogyan bírkózik meg valaki a testvére halálának gondolatával? És ha az elválás örökre szól? Ha vámpír az illető, akkor az "örökké" nagyon hosszú.
A történetünk a hatodik évad elejétől indul, bár vannak változások. Azonban egy valami biztos: Damon és Bonnie meghaltak (minden jel erre mutat, de a lány nagyija elhintette, hogy mindent előre elrendezett), így a szeretteiknek meg kell birkózniuk az elvesztésükkel. A kérdés csak az, ki hogyan éli meg, hogy a szeretett személy nincs többé. Stefan elég rosszul, hisz még a városból is képes lelépni. Elena pedig gyógyfüvekhez fordul és elhiteti magával, hogy minden rendben - egészen addig, amíg ki nem találja az igazi megoldást.
Mystic Falls már nem mágiamentes övezet, így minden visszatérhetne a rendes kerékvágásba, azonban kérdés, hogy ez mikor és hogyan fog sikerülni.
New Orleans világában a fogaskerekek működésbe léptek. Míg a vámpírok és a boszorkányok, illetve Klaus és Marcel hatalmi harcukat vívják a Francia negyed uralmáért, Hayley pedig gőzerővel harcol a mocsárba kirekesztett, átokkal sújtott vérfarkasok felemelkedéséért, addig a külső erők egyre nagyobb seregekben gyülekeznek a határoknál: az Ötök Testvérisége visszatért, és egyetlen céljuk az Ősi vámpírok kiirtásával megtisztítani a Földet a vámpíroktól. Még szerencse, hogy az egyetlen fegyver, a misztikus fehértölgy karó, Klausnál van, igaz? Mi van azonban, ha az Ötök testén kirajzolódó tetoválások olyan helyre vezetnek, ahol százával, ezrével nő a fehértölgy? Az összes vadász, aki csak él és mozog, tucatjával rendelkezne a veszedelmes fegyverrel, s összefogva talán elhozhatják a vámpírok korszakának végét... Hacsak New Orleans vámpírjai és mindenki, akinek kedves a leszármazottak élete, össze nem fognak, hogy megállítsák a Testvériséget - ha kell, bármi áron.

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
silhouette frpg


2017. július 20. - Jelölj te is! 2017* nyár díjaiNyomatékosan megkérünk minden játékost, hogy helyszínt önmaguktól ne hozzanak létre! Hamarosan bevezetésre kerül egy reag számláló és ne okozzon kavarodást, hogy az üres hozzászólást is hozzáadja. Használjátok bátran a Helyszínkérő topicot!
Köszönettel; a Staff

SFamily
silhouette frpg

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
silhouette frpg
Maffia tagok

Today at 2:29 pm


Erdő

Today at 11:53 am


Cedric Sutton

Today at 12:03 am


VIP terem

Yesterday at 11:51 pm


Dolgozószoba

Yesterday at 11:49 pm


Dolores "Lola" Cortez

Yesterday at 9:32 pm


Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Information
silhouette frpg

Téma: The Vampire Diaries & The Originals FRPG
Főadmin: Elena Gilbert
Társadminok: Hayley Marshall, Stefan Salvatore & Damon Salvatore
Megnyitott: 2017. április 14.
Elérhetőség: e-mail (ha írsz, jelezd a chatben!)


Share | 
 

 Seth Silver

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Seth Silver   Szomb. Ápr. 29, 2017 9:32 pm


Seth Silver

Ha a kacsa nem tud úszni, akkor nem a víz a hülye.


Becenév

Seth, Sethy

Titulus

Ezüst királyfi

Születési hely, dátum

Mystic Falls, 1999. január 7.

Faj

ember

Átváltozás

-

Család

Maximilian Silver - 47 - halott
Diana Silver - 38
Dorian Maxwell - 43 - mostohapapi
Chelsea Silver - 14 - hugica
Loretta Silver - 15 - hugica

A család már csak az örökségek miatt sem érezte meg sosem, hogy mi az a szegénység. A Silver család légi szállítmányozásban utazik. Apám 10 éves koromban halt meg, anyát itt hagyva három gyerekkel. Elment valami tárgyalásra a magángépével, ami eltűnt. Még csak a roncsokat sem találták meg soha.

Play by

Dylan O'brian

Ez az én történetem...


+18

Sötétített szoba, éles fejfájás, sivatag a számban. Egy újabb reggel, egy újabb tipikus vasárnap. Nem igen tudom, hogyan kerültem haza és azt sem, hogy ki ez mellettem. Erőt vennék magamon, de félek ha megmozdulok hamis gulyás esik alkalmi alvópartnerem nyakába, most pedig igencsak erős támadás lenne a fejem ellen egy vonyítás hullám. Leszarom és nem mozdulok, kell még az alvás.
Fura dolog az álom. Néha csak lányokról álmodok, néha az életről, néha egy jó buliról, de egy fura. Tele furcsa lényekkel, vérfarkasokkal, vámpírokkal. Mindig is valami több akartam lenni, kisgyerekként sem épp Micimackó érdekelt, nekem az esti szórakozást Drakula gróf történetei adták anyukám ajkaiból. Talán egy mocskos, eldugott rész bennem gonosz. De egy másik eldugott pont a jó. Néha Drakula grófként képzelem el magam, néha annak aki rá vadászik. De csak stílusosan, számszeríj és karók, hatalmas szerencse mellé és így halott a vámpír. Persze baromság az egész, most tuti, hogy egy AK47-el felszerelkezve mennék az ellennek, legyen az bármi. Nem vagyok se Superman, se gazdag, mint Batman.
Órák eltelnek, de nem zavar a család – már jól ismernek -  a leányzót elküldöm, még a neve sem rémlik. Előttem megy végig a szégyenúton, ami a nappalin át vezet a kijáratig, mindenki látja, nem lehet elbújni. Valahogy sírni tudnak, hogy ezt meg kell tenni, de az ablakon kiugrani már derogál. Hasogat a fejem, így a fürdőben a gyógyszerszekrényhez lépek.
- Jó étvágyat seggfej. – mondom magamnak, ahogy az aspirin csúszik le a torkomon, a hideg víz akár az éltető manna hoz vissza a jelenbe. Baszki, megint jól benyomtam. A telefonért kapok, már megy is az üzenet pár barátnak, hogy mi a fene történt.
Lecsekkolom az üzeneteim, mint azt ilyenkor szokás. Mindig megfogadom, hogy telefon nélkül kéne leinni magam, mert csak hülyeségeket csinálok és írok magának. Vanessa az élen, esküvői meghívás ment neki egy egész hétvégére. Bazdmeg. Beleverem a fejem a tükörbe, hogy lehetek ekkora seggfej. Egy normális lány van az életemben aki nem a családom, de én gyakorlatilag felajánlom neki magam. Micsoda egy idióta vagy Seth!
Anyám újraházasodik, milyen kár, hogy nem gyerektelen faszit vesz el. Mindegy végül is csak nem zavar sokat a csaj, talán még használhatom is erre-arra, meg már megszoktam a női dominanciát a lakásban.
- Jól sikerült a buli? – mosolyog anyukám, ahogy a hűtőhöz lépek, hogy valami hideget találjak, amit az arcomhoz nyomhatok.
- Nem igen emlékszem… - summázom az estét, nagy piros pont neki, hogy nem is kérdez többet. A legjobb anya a világon. Keltem már arra haveromnál, hogy a szülei kirobbantották a harmadik világháborút, mert a gyerek kicsit benyomott, örülök, hogy anya emlékszik még arra, hogy ő is volt fiatal.
- Jó lenne, ha látnám kétszer ugyanazt az arcot kimászni az ágyadból. – kontráz is rá egy fekete pontért, hát szerintem is marha jó lenne, de nem vagyok a szende szűz típus. És akkor ha tudná, hogy még másokkal is volt ez-az este. Mondjuk mindig is laza felfogása volt, ha nem már réges-rég kivágott volna innen a francba. Nyomok egy puszit a homlokára, hogy lássa mennyire hálás vagyok azért amiért nem majrés. Néha komolyan elgondolkodok azon, hogy bírja, a húgaim éles ellentéteim, szorgalmasak, jól viselkednek. Esetemben az a csoda, ha nem hívják fel egy héten háromszor a suliból. Legutóbb Mrs. Vade miatt akartak kirúgni, mert véletlenül rárúgtam a wc-t, de hát a fene se nézi, hogy melyikbe szalad be mikor a kedves barátai hashajtóval itatják meg az embert. Azt azért megjegyeztem a fiatal tanerőnek, hogy nem kell úgy kiabálni, elvégre annyira nem rossz bőr. A vége persze eszméletlen visítozás meg részemről egy eldobandó alsógatya lett, egy két órás ez az utolsó esélyed Silver fejmosás mellett.
Ledőlök a kanapén és újra elnyom az álom. Most a vámpír nyer én pedig üvöltve ébredek, ahogy a képzelet fogai marcangolják a torkomat. Felugrok és körbenézek, már este van, átaludtam az egész délutánt, de sehol egy lélek. Valami a pince felé hív, csak alkoholért szoktam oda lemenni, de a lábaim saját életre kelnek, nem is értem magam. Leérek és a borospincéből fény szűrődik ki a kicsit nyitva hagyott ajtó résén át. Olyan halvány, hogy a szemem kétszer is meg kell dörzsölnöm mire tudatosul bennem, hogy tényleg ott van. Halk zörejek jönnek ki, de valami megszólal bennem, hogy legyek óvatos. Anyám az és az új hitvese, a hangjuk megismerem. Óvatosan benézek, fegyverek hevernek mindenütt, valami fadarabok is akadnak, olyan mintha valami háborúba készülnének.
- Aztak*rva. – csúszik ki a számon a helyzet tömör és precíz összefoglalása meglepődöttségemből kifolyólag. A szám már mozgott mire kapcsoltam, hogy okosabb lett volna a szobámban megvitatni magammal a dolgot, de hát sose volt önkontrollom mindig csak utólag vagyok marha okos. Mint a hülye gyerekek a büntetés elől a lábam már mozdul is, hogy itt bizony a legjobb megoldás elhúzni a csíkot, mielőtt rajtam próbálnak ki valamit. Átsuhan az agyamon, hogy hogy a fenébe nem tűnt fel, hogy ezek pszihopata gyilkoló gépek, meg amúgy is hol rejtegetnek ekkora készletet. Annyira hülyék nem lehetnek, hogy a borospincében, hiszen gyakori vendég vagyok én itt.
- Ne menekülj kisfiam. – szól utánam anya de most valamiért olyan komoly a hangja. Azt még azért megjegyzem magamban, hogy kicsi a tudod mi,hiszen már tudok egyedül pisilni, de a helyzetre való tekintettel most inkább befogom. Elvégre fegyver van náluk!
- Ülj le és jól figyelj. – kapom az utasításokat mostoha apucitól.
Órákkal később érek el a szobámba, a fejem jobban fáj, mint reggel, fehér vagyok, mint a vakolat, de közben egyszerre játszik fogócskát a gerincem mentén a hideg és a meleg is. Az ágyamba dőlök, biztos csak álmodom, vadászok, csak ez a szó visszhangzik a fejemben, míg újra nem győz a fáradtság és elalszok.avatar
Ember vagyok
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. Apr. 28.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
12

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Seth Silver   Kedd Május 09, 2017 5:10 pm


Elfogadva

Seth Silver

[justify]Egy igazi, szégyentelen, laza fiatalt mutattál be nekünk, aki csak úgy habzsolja az életet. Tetszik ahogy írsz, maga a karakter is szépen van felépítve, bár elég sejtelmes lett a történet rész, remélem játéktéren több mindent megtudhatunk róla. Bizonyára most az egész élete meg fog változni, hogy egy ilyen nyomasztó titokra derült fény, s a magam részéről csak remélni tudom hogy nem eredsz a fajtánk nyomába karókkal és egyéb játékszerekkel felszerelve  
Jó játékot, és ne felejts el foglalózni! (;
Névfoglaló & Play by foglaló

one day you meet someone new
and fall madly in love

avatar
Vámpír vagyok
✦ Keresem ✦ :
i hope you find a girl

and fall in love with her whole heart

✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. Apr. 08.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
83

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Seth Silver

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Karakterek birodalma :: Elfogadott karakterek :: Emberek-
^
ˇ