Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Jeff és Damon

Egy álomban élünk
Silhouette Frpg
Elgondolkoztál azon valaha, hogy sok legendában miért pont az este az az időszak, amikor a legtöbb szörnyűség történik? Vagy azon, hogy az emberek miért félnek ösztönösen a sötéttől, az éjtől? Mintha valami gonosz lapulna benne, valami, amit senki sem ismer, senki sem lát, de retteg tőle, mert érzi a belőle áradó gonoszságot... Te is tudni akarod ezekre a kérdésekre a választ, nem igaz? De hinnél-e nekem, ha azt mondanám, minden mese a vámpírokról, vérfarkasokról és boszorkányokról igaz? A nem értő, tudatlan szemek elől elrejtve, de a felszín alatt ott van a világ az igazi valójában, s minden szegletét mágia itatja át. S pontosan ennek következtében jöttek létre a természet anomáliájaként a vámpírok, vérfarkasok, hibridek, eretnekek, s ki tudja, milyen torz lényeket rejt még az éjszaka… Készen állsz, hogy felfedezd ezt a világot, mely nemcsak izgalmakat, hanem megannyi veszélyt is tartogat a számodra?
Szembeszállhatsz a sötétséggel, megpróbálva eltörölni a föld színéről az emberek számára veszélyes teremtményeket, de ugyanígy melléjük is állhatsz, s élvezheted a hatalmat, a felsőbbrendűséget, azt, hogy mindenki felett állsz… A választás a te kezedben van, ám jól vigyázz, hogyan döntesz, mert annak súlyos következményei lehetnek, s ha egyszer belevágsz ebbe a kalandba, akkor többé nem visszakozhatsz…
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
SFamily

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
Dust and Shadows

írta: Vendég
Yesterday at 6:22 pm

Cassidy Hemingway

Yesterday at 1:16 am

Shadowhunters

írta: Vendég
Pént. Feb. 16, 2018 3:34 pm

Chicago Guilty

írta: Vendég
Hétf. Feb. 12, 2018 5:34 pm

Strangers within Us

írta: Vendég
Hétf. Jan. 29, 2018 10:05 pm

Bárpult

Szomb. Jan. 27, 2018 11:33 pm

Emeraude Toubia

Szomb. Jan. 27, 2018 5:34 pm

Hálószoba

Pént. Jan. 26, 2018 4:04 pm

Caplan lakás

Pént. Jan. 26, 2018 3:28 pm

Dr. Maron irodája

Pént. Jan. 26, 2018 2:57 pm

Ennyien vagyunk
Fajok Lányaink ♀ Fiaink ♂
Vámpírok 6 8
Boszorkányok 11 8
Vérfarkasok 2 5
Hibridek 2 4
Eredetiek 1 3
Eretnekek 4 1
Vadászok 5 0
Emberek 8 5
Összesen 39 34
Mi is itt vagyunk
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Victor Dorian

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Victor Dorian   Csüt. Szept. 21, 2017 10:04 pm


Victor Dorian

We work in the dark, to serve the light.


becenév

mond csak, kérlek, szeretsz lélegezni?
s akarsz is, ugye?
akkor.. psszt!

Titulus

killer psychopath

Születési hely, dátum

eltűnt évszázadok emléke

Faj

vampire and hunter

Átváltozás

valamikor...?
a lényegtelen információkra nem emlékszem

Család

a képeiket homály fedi a szemeim előtt
s miért?
mert feledni akarom azt, aki voltam, s azt, aki általuk vagyok

Play by

Colin o'Donoghue

Ez az én történetem...

Azt mondják, miszerint tök jó dolog, ha maga az ember fiú -, már, ha az esetemben nevezhető vagyok halandónak - és sok haverral lóghat együtt. Sőt kifejezetten előnyösnek számít az, ha fiatal és még ráadásként élénk is. Kedvére csajozhat, lóghat szinte össze-vissza, mintsem egy átlagos kollégista, miközben a tanulást elhanyagolja, és a bulizásra koncentrál. Pia dögivel, egy-két ellenség, néhány ámulatos lázadás... Milyen kis naivak is ezek a férgek.. Porból valóak, porrá válhatnak.
De igazából én, nos... hogyan is keveredek ide?
Miután volt egy sikertelen sztorim az 1800-as években, és sikeresen megöltek... Nyilvánvalóan meghaltam, de lám csak élhettek. Most pedig éppen bujkálok? Lehet ezt annak nevezni egyáltalán? Inkább csak próbálok beilleszkedni a mai világ adta környezetbe. Felvettem pár hülye tantárgyat, és úgy csinálok, mintha tanulnék. Én tanulni?! S tudjátok mi a vicces igazából? Az, hogy lassan ezer éves leszek, sőt... kívülről fújok minden egyes eseményt, amely valaha is megtörtént. A könyvek hazudnak, és az emberek is ezzel egyetemben válnak idiótákká. A sok-sok gazdag lehúzza a népet. Az állam ámító, a rendszer nevetséges, és a mai társadalom.. szörnyű.
Esti mese vége...
Tehát... azért is fecsegek erről ennyit, mert eddig egyedül lakhattam ebben a tágas szobában. Csak az enyém volt, arra használhattam, amire akartam. Míg most..? Kapok valami... valami vadbarmot magam mellé -, szobatársnak természetesen. A tegnap szóltak nekem, hogy örülhettek, hiszen szerezhettek magamnak egy öribarit. Na még mit nem! Előbb akasztom fel a srácot, minthogy kettőt pislogna.
Nyugalom..
Immáron vége a remek életemnek, de előtte még...

A szobám közepén egy szék áll, amelyen egy fiatal vámpírhölgy foglal helyet, de nem is akárhogyan... A csuklóit hátra kötöztem verbénás kötelekkel, a vékony ajkait pedig ketté szeli egy ugyancsak verbénával átitatott ruhadarab. Nekem is fájhatott volna, ugyebár? De, aki az évek alatt megszokja a verbénát, nos egyszer csak immúnissá válik rá.
- Hogy is mondtad? - Lépek közelebb ironikusan, ahogy a fülem mögé emelem a kezemet, szinte röhögve. - Nem hallottam kristálytisztán. - Szórakozom egy darabig a lánnyal, aki valamit nyöszörög. Arcát könnyek hálózata fedi, és szinte alig tűri a verbéna okozta égető hatást. - Lám, lám... nemcsak gyenge vagy, de szánalmas fajtája is a példányunknak. - Felsóhajtva lépek a szekrényemhez, ami tele van egy halom vadászati eszközzel. Kiveszek egy szép kis karót, amire elkezd ide-oda mozgolódni. Szerintem nem szeretne meghalni, vagy mégis?
- Pssszt! - Intem csendre, ahogy elé lépve leguggolok, és a bal kezem mutatóujját az ajkam elé emelem. Tekintettemet az övéibe vésem, és a jobb kezemben tartott fadarabot hirtelen a lábába mélyesztem. Nagy takarítást kellesz tartanom. De most ez engem hol érdekel?
- Na szóval... nem kaptam választ, egy. - Húzom el a számat. - Mérges vagyok, kettő. - Vonok vállat unottan. - Aztán pedig... éhes vagyok, mert te sikeresen elijesztetted az áldozatom. S tudod ebben mi a rossz dolog? Bűnhődnöd kell. Nem lesz egyszerű halálod. Az túl szép lenne. - Rázom meg a fejemet. - Szépen kivéreztetlek, aztán elkezdelek felszabdalni, te pedig sikoltani fogsz nekem. Úgy sem hall senki sem. Tudod, nos vannak boszorkány ismerőseim. - Kacsintottam rá kirívóan ridegen, ahogy egy hűvös mosoly játszott az arcomon.

Íme, nos ideje lesz puzzlet készíteni, és aztán szépen kirakni.


avatar
Vámpír vagyok
Play by :
➴ mr. colin o'donoghue
Keresem :
➴ my victims
Léptek száma :
8

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Victor Dorian   Csüt. Szept. 21, 2017 11:59 pm


Elfogadva

Mr Pyscho Victor Dorian

Vannak személyek, akik elfogadják azt, hogy számukra eljött a vég, hogy nincs több holnap, hogy az idejük lejárt. Ők azok, akik minden ügyet lezártak az életükben, akik tudják, hogy békében távozhatnak a túlvilágra, s ők bizonyosan egy jó helyre is kerülnek a halál után. De vannak azok is, akik ezt képtelenek elfogadni, ők azok a nyughatatlan lelkek, akik visszatérnek kísérteni, akik képtelenek elhagyni a földi síkot, s bizony közöttük vannak olyanok is, akik megpróbálnak valahogy visszatérni az élők közé. Te is pontosan ilyen vagy. Nem számít, hogy hány évszázada élsz, szennyezed a földet ártatlanok vérének ontásával, de még mindig nem untad meg ezt, még mindig csak erre vágysz.
Neked és nekem hosszú történetünk van együtt, elvégre, amikor eljött számodra is a vég, az 1800-as évek végén, akkor Cox boszorkányok voltak azok, akik életüket feláldozva megállítottak téged. A sors iróniája, hogy pontosan mi, Cox boszik voltunk azok, akiknek köszönhetően sikerült visszaszöknöd közénk. Ugyanis te vagy az a vámpír, aki anya helyett tért vissza, aki miatt a húgunk értelmetlenül halt meg, aki miatt Emma elveszítette az erejét, és akit ha nem vadászok le, akkor én is meghalok. Nem éppen vagyok az a bosszúszomjas, haragtartó személy, de rád egyszerűen nem tudok nem gyűlölködve gondolni. Tönkretetted az életemet, úgy, hogy te valószínűleg még csak nem is tudsz róla, vagy ha tudsz is, akkor pusztán nem érdekel. Elvégre, miért is érdekelné mindez egy hozzád hasonló, hidegvérű gyilkost? Úgyhogy jól vigyázz, mert bárhol is légy, meg foglak találni!
Egy dolgot viszont biztosra tudok: hogy egyszerűen remekül hozod a karaktert. Nagyon tetszik az, amit hozzátettél, kitaláltál a múltjához, a jelleméhez, igazán érdekes fordulat számomra az, hogy még ennyi idősen is az iskolapadot koptatod, mert hát, biztos nem tudnak olyat mondani neked, amit ne tudnál már alapból. Vagy netalán ezzel is van valami célod? Ó, és persze mielőtt elfelejteném megemlíteni, az is csak még jobban és többet dob a karakteren, hogy egyben vadász is. Tényleg nagyon érdekel a múltad pontos részletei, hogy egy hozzád hasonló, hatalmas vámpírt mi vezetett ahhoz, hogy a fajtársaira kezdjen vadászni? Milyen sötét titkokat rejtegetsz még?
Remélem, ezekre a kérdésekre szépen sorjában választ kapunk majd, ahogy kibontakoztatod a karaktert a játéktéren, úgyhogy, nem is tartalak fel inkább tovább, elvégre, én is várom már nagyon a találkozónkat Tényleg tetszett minden egyes szava a történetednek Üdv köztünk újra

Jó játékot, és ne felejts el foglalózni!

You and I are sisters. Always remember that if you fall I will pick you up
avatar
Boszorkány vagyok
Play by :
Palvin Barbara
Léptek száma :
8

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Victor Dorian

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Victor & Lyna - Kalandra fel.....

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Világunk karakterei :: Elfogadott karakterek :: Vámpírok-
^
ˇ