Silhouette in the Darkness
Whoever enters here

give up all hope
Karakter neve ℘
Jelszó ℘
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
We're broken souls
in the darkness
Jelenleg 43 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 43 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (415 fő) Kedd Okt. 15, 2024 11:27 am-kor volt itt.
It always seems impossible
until it’s done
Hesperus
Csüt. Márc. 16, 2023 1:09 am

Always and Forever
Vas. Dec. 12, 2021 10:34 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:53 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:52 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:52 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:48 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:40 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:40 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:39 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:37 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:37 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:36 pm

Megosztás
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
ÜzenetSzerző
TémanyitásUtcák - Page 2 EmptyKedd Márc. 24, 2020 10:00 pm

little bro, Stefan

– Igen, talán kellene – jegyeztem meg keserű mosollyal az arcomon. Nem voltunk valami jók abban, hogy ne baromságokat csináljunk, ami cseppet sem volt példaértékű. Az öcsém meg szinte apa volt, szóval nem ártott volna valami jobb imázst produkálnia, mint eddig, meg mint nekem. Bár, az az igazság, rám is rám fért volna, hogy kevésbé mutatkozzam seggfejnek.
Elena változása, ahogyan kifordult magából és sokkal inkább hasonlított Katherine-re, valóban ijesztő volt. Hidegvérű és rideg lett, egyáltalán nem is emlékezetetett önmagára. Ezért sem értettem, hogy lehetséges, hogy önmagának nem tűnt fel ez a változás, mert nem az érzéseit nem kapcsolta le, a szirén parancsára sem. Stefan szavaira csupán bólintani tudtam, sajnos igaza volt, és semmi szívderítőt nem tudtam volna mondani neki, ezért inkább hallgattam. A barátnőm sohasem volt olyan távoli, mint amilyen most volt… A legrosszabb pillanataiban sem. Érzelmek nélkül sem. De most, rá sem lehetett ismerni. Erre élő bizonyíték volt az öngyilkos akciója New York-ban, amit annyira titkolni akartam Stefan elől, és mégsem tudtam tovább magamban tartani. Elena meggyilkolása olyasfajta teherként nyomta a vállamat, amivel nem tudtam, miként küzdhetnék meg. Olyan kurva nehéz volt, még úgy is, hogy tudtam, életben volt és valójában nem ártottam neki. Ami hülyeség, mert ártottam. Az ujjaimon még mindig láttam a vért, láttam, ahogyan összecsuklik a teste, élettelenül, halottan. A testvérem szavai nehezen értek el hozzám, felmentett, de fel nem tudott oldozni a bűneim egyre hosszabb sora alól.
– Tudom, én csak… – hazudtam az öcsémnek, mert tudtam, hogy nem hagyna békén addig, ameddig meg nem tör bennem valamit, hogy elhiggyem nem az én hibám. De az enyém is volt. Nem kellett volna kikapcsolnom magamat és elszaladnom megint messzire a problémák elől, nem kellett volna szarban hagynom sem a testvéremet és a családját, sem a barátaimat, és nem kellett volna hagynom, hogy Elena kiprovokálhasson egy támadást, amit sosem akartam befejezni. Nem tudom, mihez kezdtem volna, ha kiderült volna, végérvényesen megöltem őt. Felnéztem végül Stefan-re, amikor megérintette a vállamat, és tudtam, hogyha én magamnak nem is, de ő nekem megbocsájtott, még ha nem is neki kellett ezt megtennie.
– A sziréneket mindannyian rühelljük – jegyeztem meg gyilkos hangsúllyal, amiből az öcsém is érthette, hogyha a kezem közé kaparintom egyszer azt, aki ezt művelte Elenával és velünk, kitépem a torkát, és örömmel nézem majd végig, amíg meghal.
– Nem lepne meg, ha mindkettő kivárt volna, amíg belefeledkezünk az életünkbe – mondtam hidegen, mert nagyon is a két kis démonra jellemző lett volna, hogy aztán a lehető legnagyobb ütést vihessék be.
Láttam Stefan kétségbeesését, és bár különösebben nem foglalkoztam sohasem a lányokkal, néhány beszélgetést leszámítva, azért megértettem az öcsémet. Elvégre felnevelte őket. Emberként sokszor vágytam családra, igazira, nem olyanra, amiben mi nőttünk fel. És őszintén irigyeltem most Stefan-t, amiért a sors úgy hozta, hogy az öröklétben megtörtént vele és Caroline-nal a lehetetlen.
– Megnyugtató a tudat, hogy szóba állsz még velem – tettem hozzá, amikor kicsit megnyugodott az öcsém. Aztán, amikor haza hívott meglepődtem. Ugyan azt hangoztattam Elenának a szökőkútnál, hogy a sógornőmmel elástuk a csatabárdot már nagyon régen, de azért mégsem gondoltam, hogy megakadályozza az öcsémet a szobám szétverésében. Mármint a szöszivel sosem jöttünk ki igazán, én sem viseltem el őt, bár hazudtam volna, ha azt állítom, nem adtam neki okot arra, hogy ne kedveljen. Többet is adtam neki, mint kellett volna.
– Jó tudni, hogy Caroline-nak is hiányoztam – jegyeztem meg nevetve, csak félig komolyan gondolva. Bár talán megenyhítem majd azzal, ha neki is megígérem, hogy vigyázni fogok a lányokra. – Hazamegyek – válaszoltam végre a felszólításra egy bólintással. – Rendben akarom hozni a dolgokat – talán ezt nem is annyira az öcsémnek mondtam, mint magamnak, hogy hangosan is kimondjam és tudatosítsam magamban, de most tényleg nem akartam lelépni és újra elcseszni mindent. Egyszer végre rendesen akartam csinálni, és végig csinálni.
– Ha Kai Parker olyanná vált, mint Cade volt, akkor mindenki veszélyben van, nem csak az ikrek – mondtam megrázva a fejemet. Tudtam, az öcsém a lányokért aggódott, és én sem akartam, hogy bajuk essen, de ugyanennyire aggódtam Bonbonért. Valószínűleg a háta közepére sem kívánt, viszont az a pszichopata seggfej a lehető legtöbb módon megpróbált kiszúrni a boszival és megölni is megpróbálta már, ezért az aggodalmamat jogosnak éreztem. – És persze ez Katherine-re is igaz – nem voltam naiv, az a ribanc még többet tudott ártani mindannyiunknak, ha új és erősebb képességei lettek a pokolban.
– Nem, de rá fogunk jönni – valóban nem vallott az öcsémre, amit mondott, hiszen ő akart mindenkit megmenteni, mindenkinek adni egy esélyt. Én voltam általában a forrófejű, aki azonnal, kérdés nélkül öltem volna. De most láttam rajta a puszta dühöt Parkerrel szemben. Hagytam, hogy újra sétálásba kezdjen, már nem volt annyira kiborulva, mint az imént. – Igazán lehetne valami használati utasítás arra, hogyan lehet kiiktatni az összes pokolbéli rémséget – mondtam és a hajamba túrtam. Idegesített ez a tehetetlenség és bizonytalanság.

the boy who
fell into the sky
had no one there
to watch him cry

902. despicable.  köszi a türelmet Utcák - Page 2 3739568389  :<3:  kredit

Damon_Salvatore
Vámpír
a legsötétebb rémálmod
Damon_Salvatore

163
C szint:
Kalmithil
Utcák - Page 2 03e9ebc956be15b5addc9c77e806343e43a8a25f
D szint:
Milk tooth

Ez az én történetem :
Az életem ennyi titkot rejt :
52
Titulus :
the badass vampire
Másik felem :
with my one and only vampire girl, Elena
Utcák - Page 2 Tenor
Ennyi éve vagyok a világon :
185
Lejátszási listám :
Akinek az arcát viselem :
ian somerhalder
Tartózkodási helyem :
everywhere, she is
Keresem :
i want you by my side
so that i never feel alone again

they've always been so kind but now
they've brought you away from here
i hope they didn't get your mind,
your heart is too strong anyway
we need to fetch back the time
they have stolen from us

Utcák - Page 2 Tumblr_ndayclbNfM1s3ad1ro4_250
Az álarc mögött :
szuszu

Utcák - Page 2 Empty
TémanyitásUtcák - Page 2 EmptySzer. Feb. 26, 2020 12:49 am

For my big bro

i missed you

Az örökségünk. Halkan nevettem a kifejezésen, a fejemet ingatva, már-már hitetlenkedve. Még mindig furcsa volt őt újra látni, ennyi idő után.
- Ennél jobb örökségünk is lehetne. Talán dolgozni kellene rajta, vagy valami. - motyogtam, tulajdonképpen most pont nem ez érdekelt a leginkább, de nem akartam, hogy bárki is ránk hasonlítson, vagy a mi példánkat kövesse.
Elena és Katherine hasonlósága a frászt hozta rám, s nemigen tudtam olyan pillanatot felidézni a múltból, mikor épp a kedvesebbiket tévesztettük össze a másikkal, fordítva annál inkább. Katherine rengeteg alkalommal próbálta Elenát alakítani, egy-két alkalommal még rémisztően jól is csinálta. Erősen emlékeimben élt az eset, mikor Elenát szögeztem a falhoz a torkánál fogva, miközben Katherine a hátunk mögött vigyorgott. Még az emlékre is megborzongtam.
- Egy kicsivel még nála is ijesztőbb. Talán azért, mert a nőstényördögtől megszoktuk már ezt a viselkedést, tőle pedig nagyon is távol áll. Illetve állt. - nagyot nyeltem, nem akartam elfogadni, hogy gonosz lett, s átállt a pokol oldalára. Mégis ki az az elvetemült, aki egyetért Katherine nézeteivel? Nehéz volt elhinni, hogy pont Elena támogatja. Mintha valami alternatív univerzumba kerültünk volna.
Még csak meg sem fordult a fejemben, hogy igaz lehet mindaz, amit a nő elmondott aznap, mikor meglátogatott. Még Caroline-nak is azt bizonygattam, Damon sosem tenne ilyet, ráadásul ha Damon meg akarta volna ölni, most hallott lenne. Erre tessék, meghalt, de feléledt, s úgy jár-kel a városban, mintha semmi se történt volna. A jó hír az volt, nem vált démonná, de ettől függetlenül nem volt rendben semmi.
- Nagyon sajnálom, Damon. El sem tudom képzelni, milyen érzés lehetett. - Egy pillanatra lehajtottam a fejemet, majd ránézve megérintettem a vállát. - Nem a te hibád volt. - biztosítottam azért róla, mielőtt még a fejébe venné, hogy ő okozta a halálát, s mi lett volna, ha esetleg nem támad fel. Bele sem mertem gondolni, mit élt át a bátyám, amíg azt hitte, Elena halott, s a saját kezével végzett vele. Mert abban biztos voltam, hogy magát okolta miatta, csak remélni tudtam, arról már letett, s belátta kik a valódi felelősek ezért.
- Hogy én mennyire rühellem a sziréneket! - sóhajtottam fel, hangosan kifújva a levegőt. - Mintha nem lenne elég faj már így is a világon, miért bukkan fel mindig egy újabb? Amit persze bonyodalom követ. - méltatlankodtam, mert valahogy az volt az érzésem, mindig mi botlunk bele elsőként az új fajokba, vagy legalábbis akkor, mikor még újnak számít az adott lény.
Hirtelen rázúdítottam minden információt amiről ő lemaradt, nem bírtam tovább magamban tartani, mert bár rettentően ideges voltam, de nagyon hiányoztak a beszélgetések a fivéremmel. Ő volt az egyik legfontosabb ember az életemben, a hiánya olyan volt, mintha kiszakítottak volna belőlem egy jókora darabot.
- Igen. Nem tudhatjuk. Kai talán nem is most változott át, viszont az azt jelentené, hogy tényleg Katherine markában van, vagy talán összedolgoznak. - újabb sóhaj szakadt ki belőlem, ez már egy kicsit kétségbeesettebb volt. - Majdnem megölte őt, Damon. Ha nem jut el időben az iskolában, hogy Caroline adjon neki a véréből, talán már... bele sem merek gondolni. - járkáltam tovább, egészen addig, amíg Damon meg nem állított.
- Megnyugtató a tudat, hogy újra itt vagy. - mosolyodtam el halványan egy pillanatra. A nagy zűrzavar közepette igenis értékeltem a jelenlétét, ami annyira hiányzott már. Ha ő nem lenne itt, ezerszer rosszabb lenne megbirkózni mindezzel a szarsággal. A vállamon nyugvó kezére tettem az enyémet. - Ígérd meg, hogy hazajössz. A szobád ugyanott van, érintetlenül. Párszor szét akartam verni, de szerencsédre a sógornőd nem hagyta. - nevettem fel röviden. Tényleg megfordult párszor a fejemben, hogy nekiesek a szobájának, annyira dühítő és elkeserítő volt a hiánya. Most viszont már örültem, hogy nem tettem meg.
- Nem volt még lehetőségünk rá. Figyelmeztetnünk kell, de nem kell úgy pánikba esni. Kai elsődleges célpontjai az ikrek. Gondolom ezúttal őket szeretné lemészárolni, ahogy egykor a testvéreivel is tette. - Ezeket a szavakat már dühösen mondtam ki. Nemrég még azt bizonygattam Lizzie-nek, hogy Kai nem volt mindig gonosz, s tulajdonképpen részben a szülei hibája, hogy ilyenné vált, de jelen pillanatban nagyon nem érdekelt miért vált ilyenné. A családomat fenyegette, a szeretteimet... nem akartam neki többé megkegyelmezni.
- Nem vall rám, de... őszintén bánom, hogy nem végeztünk vele, mikor még megtehettük. Gondolom te sem tudod, miként kell végezni egy démonnal. - fintorogtam, és elléptem tőle, hogy újra sétálgatni kezdjek, ezúttal sokkal nyugisabban.

718 szó ■ Utcák - Page 2 748718716
■■

ex-Stefan Salvatore
Vámpír
a legsötétebb rémálmod
ex-Stefan Salvatore

163
C szint:
Kalmithil
Utcák - Page 2 K62k2AB
D szint:
Milk tooth

Ez az én történetem :
96
Titulus :
somewhere between heaven and hell
Másik felem :
Utcák - Page 2 Tumblr_inline_pfnaikuB8F1qlt39u_250
Caroline is my beautiful wife
178
Lejátszási listám :
paul 'herohair' wesley
Tartózkodási helyem :
mystic falls

Utcák - Page 2 Empty
TémanyitásUtcák - Page 2 EmptyHétf. Feb. 10, 2020 9:33 pm

little bro, Stefan

Valahogy sohasem lehetett az életem kerek… ez mindig is így volt. Halandó korunktól fogva valamiért egyikünknek sem adatott meg, hogy egyszerűen csak boldogok lehessünk. Ezért is örültem neki, amikor az öcsém összejött a szöszi feleségével, még az egész boszorkány koven mizéria ellenére is, mert úgy éreztem, legalább egyikünk révbe ért, s talán megtalálta azt, amit olyan régóta kerestünk az életünkben. Stefan, még ha ezt nem is hangoztattam, az egyik legfontosabb ember volt az egész világon számomra, mindig is vigyázni akartam rá, hiszen mint nagytestvérnek, ez volt a dolgom. A házassága után kicsit megnyugodott a lelkem, hogy rendben lesz, jó esetben örökre. Mindannak ellenére, hogy egy részemnek fájt látni a boldogságukat, valahogy mégis örültem neki… még akkor is, amikor kikapcsoltam az érzéseimet, úgy voltam vele, kivételesen „büntetlenül” tehettem meg, mert Stefan jól van. Most visszatérve azonban láttam rajta, a szemeiben, hogy ez nem volt már igaz.
– Ez a családi örökségünk – vontam meg a vállamat egy félmosoly kíséretében. Mindkettőnknek remekül ment, ha homokba kellett dugnia a fejét a nagyobb kihívást jelentő és fájdalmasabb lehetőséggel szemben. Stefan egy kicsivel mindig tovább bírta, mint én a múltban, cserébe sokkal nagyobb pusztításba kezdett, amikor elszakadt nála is az a bizonyos cérna. Mindezt pedig megannyi éven át görgettük magunk előtt, egy részét talán még most is. Én is, igen, én is. Néha szerettem letagadni ezt, de az öcsém nagyon is tisztában volt azzal, hogy hazudtam ilyenkor.
Valahogy nem gondoltam, hogy Elena Stefannél is tiszteletét teszi majd, ám az utolsó találkozásunk után ez nem volt olyan meglepő. Gyakorlatilag mindenkivel tudatni akarta, hogy mennyire becsapva érezte magát… még ha ezt a gondolatsort a szirén ültette el a barátnőm csinos kis fejébe.
– Igen, értem… jelenleg nagyon emlékeztet Katherine-re – bólintottam komoran, mert pontosan tudtam miről is beszélt a testvérem. Ugyanolyan hidegnek és távolságtartónak látszott most Elena is, mint a hasonmása, ezzel szembesülni pedig nem volt kellemes érzés. S ahogyan a beszélgetés alakult, el kellett mondanom Stefnek, mi történt a Brooklyn-hídon, hogy valójában sohasem akartam ártani a lánynak, akiről még mindig szentül állítottam, a barátnőm, annak ellenére, hogy néhány nappal korábban elküldött a francba és közölte, szakít velem. Értékeltem mindenesetre a testvérem mélységes együttérzését, amelybe nem vegyült se rosszindulat, se értékítélet a tettem miatt… vagyis nem voltam benne biztos, hogy én tettem, inkább csak megtörtént velem. Ostobán hangzik egy vámpírtól mindez, aki számtalan emberi életet vett el, oltott ki különféle módokon, s pontosan tudtam is, milyen érzés megölni valakit, ám Elenával nem ez történt. Az akaratomon kívül téptem ki a szívét a mellkasából, s éppen a lány követte ez az öngyilkosságot, felhasználva engem.
– Én… igen, a kezemben volt – a tenyereimre meredtem, emlékeztem a pillanatra, amikor visszarettenve a történtektől elléptem, és a szív, amely már nem dobogott oly’ régóta a testre zuhant, és halk puffanással ért végül az aszfaltra. Magamhoz szorítottam Elena testét, amely élettelen volt, az erek kidagadtak rajta, a bőre elszürkült volt akkor és ott. Nem úgy, mint néhány nappal ezelőtt. – Tudom, hogy él. A szökőkútnál találkoztam vele, amíg előled bujkáltam – válaszoltam végül megrázva a fejemet, hogy visszanyerjem a koncentrációmat, és ne a szörnyű emléken merengjek. – Nem, dehogy is… nem változott át. Egy szirén művelte ezt vele – ismét megráztam a fejemet. Nem értettem, hogy jön a képbe Kai Parker meg egyáltalán a démonok. Bár… leeshetett volna a tantusz sokkal korábban is. Talán mind a kettőnknek.
A testvérem ölelése vigasztaló volt és némi békét jelentett a kaotikus világban, amely körülöttem suhant el, minden pillanatban azt éreztetve, hogy lemaradtam. Minden ilyen alkalommal, és sajnos a létezésem során akadt néhány, rájöttem, nem Stefantől kellett volna távol maradnom, mert együtt sokkal erősebbek voltunk, mint külön. Valahogy a fejembe kellett volna vernem ezt, úgy hogy akkor is eszembe jusson, amikor hülyeségeket csináltam.
– Nanana… lassabban, Stefan – hirtelen túl sok volt az információ, amit rám zúdított az öcsém. – Szóval Kai Parker démonná vált és megtámadta Lizzie-t, jól értem? – kérdeztem vissza, nem mintha nem realizáltam volna mindezt, de kellett egy pillanat, amíg kimondtam, hogy felfogjam az értelmét a szavaknak. – Akkor így tört meg az álom-átok Elena és Bonbon között… – ez inkább kijelentés volt, mintsem kérdés. Lassan kezdett összeállni a teljes kép. A testvérem kiborulására viszont nem voltam egészen felkészülve.
– Hé, megoldjuk ezt is valahogy, oké? Nem hagyom, hogy ártson a lányoknak vagy Caroline-nak vagy neked, vagy bármelyikünknek is az a seggfej, Kai vagy Katherine – mindenkire vonatkozott ez a kijelentés, a teljes csapatra, még ha szét is széledtünk. Stefan vállára tettem a kezemet, hogy abbahagyja a fel-alámászkálást és a pánikolást. Ehhez egy kicsivel ő értett jobban.
– Igen, elég valószínűnek tűnik – sóhajtottam fel, ahogy az öcsém kimondta a nyilvánvaló következtetést, ami csak mostanra állt össze mindkettőnknek. Ez persze nem volt olyan meglepő, hiszen Stef és én is csak egy-egy részét ismertük a történetnek, mert Elena, ha mondott is valamit, az részleges volt, és inkább csak elszólásokból lehetett kibogozni morzsákat.
– Az álom-átok… beszéltetek már Bonbonnal? – kérdeztem végül elengedve Stefan vállát. Nem vártam, hogy éppen a testvérem cseverészett volna a boszorkánnyal, hiszen a kicsinek nem mondható incidensük után, csoda, ha Caroline miatt nem elevenen süti meg az öcsémet a lány, és én is cserben hagytam… megint. Egyik Salvatore sem fog pirospontot kapni tőle, az egészen biztos. – Ha nem, azonnal figyelmeztetnünk kell őt is! Ha Parker él, ő lesz az elsődleges célpontja – ez is nyilvánvaló volt, de attól még kérdéses volt, hogy felvette-e Caroline a kapcsolatot a boszival, hiszen mint az imént megtudtam, volt nagyobb bajuk is ennél. Bár nem volt a két lány valójában a vérszerinti rokonom, azért az unokahúgaimnak tekintettem Lizzie-t és Josie-t.

the boy who
fell into the sky
had no one there
to watch him cry

902. despicable.  köszi a türelmet Utcák - Page 2 3739568389  :<3:  kredit

Damon_Salvatore
Vámpír
a legsötétebb rémálmod
Damon_Salvatore

163
C szint:
Kalmithil
D szint:
Milk tooth

Ez az én történetem :
52
Titulus :
the badass vampire
Másik felem :
Utcák - Page 2 Tenor
185
Lejátszási listám :
ian somerhalder
Tartózkodási helyem :
everywhere, she is
Keresem :
i want you by my side

they have stolen from us

Az álarc mögött :
szuszu

Utcák - Page 2 Empty
TémanyitásUtcák - Page 2 EmptyCsüt. Jan. 30, 2020 12:00 am

For my big bro

just listen to me, brother

Ha az elmúlt évekre gondolok, mióta visszatértem a városba, s újra közel engedtem magamhoz másokat, a helyzet nem változott. Boldog voltam, aztán mindig történt valami, ami beárnyékolta ezt a boldogságot, vagy teljesen elnyelte. Ilyen volt Lexi, vagy a többi szerettünk halála. Amikor jól alakultak a dolgok, valami mindig balul sült el. Igaz, ez az utóbbi időre nem teljesen igaz, hiszen Elena eltűnése óta semmi sem volt rendben. Ott volt az ő hiánya és Damoné is, amivel meg kellett birkóznunk, hiányoltuk őket, de közben élnünk kellett az életünket, nem állt meg az idő, a gyerekek nőttek, ott volt a suli, Caroline és én pedig boldog házasságban éltünk a történtek ellenére. Szinte állandóan bűntudattal keltem fel reggel, s feküdtem le este. Képtelen voltam elfelejteni, hogy Elena bárhol lehet, bármi történhetett vele, Damon pedig odakint van, s ki tudja mit művel a szívfájdalma miatt. Caroline mellettem állt, nem engedte, hogy feladjam, de egy részem már nem hitte, miszerint megtalálom Damont.
- Feltűnt. - morogtam, aztán megerőltettem magamat, s egy halvány, szomorkás mosolyt varázsoltam az arcomra. Az legalább őszinte volt. - Hiányoztál. És ostobaság volt azt gondolnod, hogy segít, ha eltűnsz. Ha a szőnyeg alá söpröd a dolgot... sosem tanulunk a hiábinkból, igaz? - Mindketten hajlamosak voltunk eltaszítani mindenkit magunktól, ha szorult a hurok, úgy tűnik ez ennyi évtized elteltével sem változott.
- Meg. Bár nem egészen Elena látogatott meg. Elég... intenzív találkozás volt. Őszintén azt hittem, Katherine szórakozik velem. Bár ő lett volna! - nevettem keserűen, nem sokszor kívántam hasonlót, talán még emberként volt erre példa. Ő már nem az a lány volt, akit akkor ismertem meg, sőt, ő már nagyon rég nem az a lány volt. Ellenben elenával, aki egészen idáig ismerős volt számomra, még kikapcsolt állapotában is tudtam, ki ő. Most már ezt sem mondhattam el.
Meghökkenve meredtem Damonre, nem ítélkezve, csak meglepődve, hiszen... mégiscsak Elena megöléséről beszéltünk. Ezek szerint igaz volt mindaz, amit elmondott, hiába nem hittem neki, nem akartam hinni neki. Damon is megváltozott volna? Vagy csak ez az új Elena volt ilyen hatással rá. Kikapcsolt állapotomban talán én magam is kárt tettem volna benne, igyekeztem erre gondolni, Damon szemszögéből megvizsgálni a helyzetet. Nem nézett rám, ahogy mesélni kezdte a történteket, én figyelmesen hallgattam. Már épp megszólaltam volna, hogy neki adjak igazat, mert engem is feldühített Elena, nekem is erőt kellett vennem magamon, hogy ne ártsak neki. Aztán kimondta azokat a bizonyos szavakat.
- Mi? Ezt nem értem. Azt mondod, a szíve a kezedben volt. De én láttam őt. életben volt, hiszen ott volt a nappalinkban! Damon... hogyan...? - Még a kérdést sem tudtam feltenni, annyira ledöbbentem. Próbáltam visszaemlékezni arra, miket mondott Elena. Egész biztos, hogy másképp fejezte ki magát, azt mondta, Damon próbálta megölni. Nem azt, hogy megölte. - Ő is olyan, mint Kai? Démon? - Reméltem, a válasz egy határozott nem lesz.
Nem is tudnám leírni szavakkal, milyen jó érzés volt, ahogy hozzám lépett, és átölelt. Hiányzott a közelsége, a beszélgetéseink, a vitáink, hiányzott a jelenléte. Szorosan öleltem magamhoz, szinte a levegőt is kiszorítottam belőle, ahogy lehunyt szemmel öleltem. Csak akkor éreztem igazán, mennyire hiányzott. Nagyot sóhajtva engedtem el végül, próbálva elhinni vigasztaló szavait.
Egyre furcsább lett ez a beszélgetés, mintha az életünk nem lenne épp elég furcsa. Nem hittem a fülemnek. démonok, szirének, feltámadó vámpírok, mégis mi történhet még ebben a kicseszett városban?
- Ez sok mindent megmagyaráz. Olyan volt, mintha ki lenne kapcsolva, de mégsem, ez valahogy más volt. Hát persze! Miért is nem gondoltam valami hasonlóra, nemde? És mégis mit jelent ez ránk nézve? - nevettem fel megintcsak kínomban, keserűen, szinte fájdalmasan. - Kai felbukkant, valami démon vált belőle, azt hiszem. Elrabolta Lizzie-t, csak a szerencsének köszönheti, hogy még él. Nem tudom, hogy lehet elpusztítani egy ilyen lényt, Damon. Nem tudom, hogyan óvhatnám meg a lányokat, hogyan óvhatnám meg a feleségemet, én... - kétségbeesetten fel s alá kezdtem járkálni, hajamba túrva, mint valami eszelős. Ez már nekem is sok volt.
- Damon... az a szirén, Sierra. Katherine-nek dolgozik. És azt hiszem Kai Parker is. - mondtam ki a nyilvánvalót, amiben nem lehettünk biztosak, de meglepődtem volna, ha nem ő áll az egész mögött. A nő, aki miattunk halt meg, aki bosszúszomjas, aki mindannyiunk halálát kívánhatta. Nem volt más opció, csak ő lehetett az, aki a szálakat mozgatta. Aki a bűvkörébe vont egy szirént és egy pszichopatát, s még ki tudja miféle szerzeteket. Nagy volt a baj.

722 szó ■ Utcák - Page 2 748718716
■■

ex-Stefan Salvatore
Vámpír
a legsötétebb rémálmod
ex-Stefan Salvatore

163
C szint:
Kalmithil
Utcák - Page 2 K62k2AB
D szint:
Milk tooth

Ez az én történetem :
96
Titulus :
Másik felem :
178
Lejátszási listám :
paul 'herohair' wesley
Tartózkodási helyem :
mystic falls

Utcák - Page 2 Empty
TémanyitásUtcák - Page 2 EmptySzer. Dec. 18, 2019 10:52 pm

little bro, Stefan

El sem tudtam képzelni, mit fog mondani a testvérem, ha elmondom neki mi történt Elena és köztem. Emiatt nem is mertem a szeme elé kerülni mostanáig. Amikor belefutottam a szöszi feleségébe, akkor jöttem rá, hogy a végtelenségig nem bujkálhatok Stefan elől, ha már visszatértem annyi idő után a szülővárosunkba. Nem akartam csalódást okozni az öcsémnek, a jelenlegi helyzetben úgy éreztem, ő az egyetlen, akire támaszkodhatok, és rettenetesen féltem attól, hogy mit fog gondolni rólam, miután elmondtam a közelmúlt eseményeit. Igazából nem voltam benne biztos, honnan kéne elkezdenem, ezért erőltettem magamra a széles mosolyt és próbáltam úgy tenni, mintha minden rendben lenne.
– Helyes – bólintottam, amikor elfogadta a feltételeimet. Bár őszintén szólva, most bármilyen baromságának is örültem volna. Akármit mondhatott volna, ha ezzel képes lett volna elterelni a figyelmemet. Nagyon szerettem volna, ha nem kellett volna a katasztrófával foglalkoznom, ami már nem csak közeledett, hanem mint egy óriási cunami be is terített, elsodort, és per pillanat nem voltam képes a víz felszínén maradni, csak sodródtam az árral. Szükségem volt a testvéremre, ebben a helyzetben különösen.
– Ismersz, szeretek utazgatni – jegyeztem meg még mindig lazának mutatkozva, amikor rákérdezett, merre jártam. Végül azonban felsóhajtottam, és megköszörültem a torkomat, mert tudtam, hogy nem kerülgethetem tovább a kellemetlen témát. – Bevallom, Stef, igyekeztem láthatatlan maradni – vontam meg a vállamat, néhány lépéssel közelebb kerülve a férfihoz. Lehajtottam a fejemet, nem tudtam, hogyan fogalmazhatnám meg, amit el akartam mondani a testvéremnek. Kevés esetben féltem attól, miként fog reagálni a hallottakra, most mégis így éreztem magamat. Amikor felhoztam, hogy találkoztam a barátnőmmel, a válasza meglepett. Felkaptam a fejemet.
– Meglátogatott? – kérdeztem vissza. Belegondolva nem tűnt olyan értelmetlennek mindez, valószínűleg a szirén utasítására minden alapvetően számár fontos személynél tiszteletét kellett tennie, erősítve ezzel is a gyűlölet elültetett magjait. Mégis nem hittem volna, hogy ilyen gyorsan felkeresi Stefant is, hiszen ez nem történhetett túl régen, tekintve az öcsém következő mondatát. – Én nem… nem akartam – nem tudtam kimondani azt az egy szót, mert eleve nem akartam sohasem ártani Elenának. Mégis megtettem a Brooklyn hídon, és ezt sosem fogom megbocsájtani magamnak. – Én… ki voltam kapcsolva, és… ami belőle maradt, addig provokált, míg meg nem fenyegettem, hogy kitépem a szívét – nem tudtam a testvérem szemébe nézni, miközben beszéltem. – Nem akartam megölni, Stefan… de Elena, ő belesétált és akkor tértem magamhoz, az ujjaim között volt a szíve… – a kezemre pillantottam, még mindig emlékeztem, milyen véres volt, milyen érzés volt. Megrázkódtam, aztán felpillantottam Stefanra. – Én nem akartam bántani őt – mondtam, magamnak is bizonygatva, mert még mindig képtelen voltam felfogni mit tettem, vagy tett velem, annak ellenére is, hogy azóta tudtam, hogy életben volt, már amennyire a vámpírlétet életnek lehetett nevezni.
– Nem tehettél volna semmit – ráztam meg a fejemet, aztán közelebb léptem hozzá, és tőlem nem annyira megszokott módon magamhoz öleltem az öcsémet. Nekem is és talán neki is szüksége volt erre, ahogyan a tudatra is, hogy tényleg itt voltam és nem mentem sehová sem. Már rég vissza kellett volna jönnöm Mystic Falls-ba, de amíg ki voltam kapcsolva, semmi nem érdekelt, még Elena sem.
– Várj csak, Katherine és Kai Parker? Ezt meg honnan veszed? – kérdeztem eleresztve az öcsémet, értetlen pillantást vetve rá. – Elenát egy szirén bűvölte meg, akit Sierrának hívnak – vetettem ellen, de már kezdtem kapizsgálni, hogy miért akadt be a barátnőmnek annak a szukának a neve, aki valószínűleg nem rohadt elég mélyen a pokolban, hogy békén hagyjon bennünket. – Folyton Katherine-nel jött, és azzal, hogy én még mindig vele akarok lenni, de… nem értettem miért. Azt viszont véletlenül elkotyogta, hogy a szirénnel „legjobb barátnők” lettek – idézőjelet mutattam a kezeimmel, és az arcomon megjelent egy dühös grimasz. Szerettem volna azt a mitológiai förmedvényt kibelezni és megnyúzni, amiért ártott Elenának és nekem, és mindannyiunknak. De erre még várnom kellett.

the boy who
fell into the sky
had no one there
to watch him cry

607. despicable.  köszi a türelmet Utcák - Page 2 3739568389  :<3:  kredit

Damon_Salvatore
Vámpír
a legsötétebb rémálmod
Damon_Salvatore

163
C szint:
Kalmithil
D szint:
Milk tooth

Ez az én történetem :
52
Titulus :
the badass vampire
Másik felem :
Utcák - Page 2 Tenor
185
Lejátszási listám :
ian somerhalder
Tartózkodási helyem :
everywhere, she is
Keresem :
i want you by my side

they have stolen from us

Az álarc mögött :
szuszu

Utcák - Page 2 Empty
TémanyitásUtcák - Page 2 EmptyCsüt. Júl. 25, 2019 3:32 pm

For my big bro

Nehezen hittem el, tényleg a bátyám áll velem szemben, a sötét utcán, amit az lámpák alig világítottak meg. Tényleg ő volt, teljes valójában, ám valahogy furcsa ábrázat ült az arcán. Nem gondoltam volna, hogy mosolyogni látom, sőt, olyan vigyor terült el az arcán, ami valahogy ijesztő volt. A szemei nem mosolyogtak, ebből tudtam, ez csak álca, amit mindig magára erőltetett, amióta csak ismerem. Nem tudott átejteni, de nem öntöttem szavakba mindezt, miért bizonygattam volna a saját igazamat? Fölösleges volt bármit is mondanom ezzel kapcsolatban. Mikor újra kimondta a nevemet, hangja megnyugtató volt, biztonsággal lecsegtetett, s reménnyel. Megértettem, miszerint nem fog elmenni, nem suhan el, nem hagy faképnél válaszok nélkül, hiszen... nyilvánvalóan nem volt véletlen, miképp ráleltem. Ha nem akarta volna, hogy megtaláljam, nem találom meg, ez egyértelmű volt. Akarta ezt a találkozót, talán épp annyira, mint én, vagy talán még jobban is. Készen állt arra, hogy szembenézzen velem, beszéljen. A szavait hallva halovány mosolyra görbültek ajkaim, boldog voltam, mert újra a régi volt, már ami az érzéseit illeti. Azon kívül nem tudtam, mit érezhet, mi zajlik le benne, hiszen Elenával találkozott már, ezt ő maga említette nekem. Még mindig különösnek találtam a szavait, miszerint Damon meg akarta ölni, nem akartam elhinni, de... semmi sem volt normális az utóbbi napokban. Minden a feje tetejére állt, s erről egy valaki tehtett, aki egyelőre az árnyékban húzódott meg.
- Semmi baromság. Becsszó! - biztosítottam róla, továbbra is egy laza mosollyal. Nagyot nyeltem, nem sokáig tudtam fenntartani a mosolyt, mert bár nagyon örültem neki, rengeteg problémával kellett szembenézni, s ezekkel vele együtt akartam megküzdeni. Vállt vállnak vetve, együttes erővel, ahogy mindig is tettük. A Salvatore testvérek.
- Hol voltál, Damon? Kerestelek. Napok óta téged kereslek, s már előtte is rengetegszer próbáltalak megtalálni. Szükségünk van rád. - Többesszámban beszéltem, hisz' nem csak nekem volt szükségem rá. Caroline-nak is, ahogyan az ikreknek, de biztos voltam benne, ebben a helyzetben Alaric is szívesen venné a bátyám segítségét. Mindannyiunknak szükségünk volt rá. Hangom ugyanakkor szomorkás is volt, nem csak bizakvó, mert hirtelen rámnehezedett az egész helyzet súlya, s kicsit újra maga alá temetett Damon hiánya, hiába leltem rá.
- Tudom. Engem is... engem is meglátogatott. - feleltem sóhajtva, majd egy pillanatra lehajtottam a fejem, azután újra ráemeltem a pillantásom Damonre. Tettem felé néhány lépést, mielőtt folytattam volna. - Említett valamit. Hogy meg akartad ölni. - Szólásra nyitottam a számat, hogy többet mondjak, végül becsuktam. Nem tudtam, hogyan folytassam, mit tudnék még mondani, s miképp mondjam. - Meg akartam állítani, de nem tudtam. Elszúrtam az egyetlen esélyemet, sajnálom. Veszélyt jelent mindenkire, s fogalmam sins, hogyan védekezzünk ellene anélkül, hogy kárt tennénk benne. Szerintem Katherine és Kai tettek vele valamit. Én... nem is tudom. - Újra elhallgattam, valahogy nem bírtam rávenni magam arra, hogy kimondjam a szavakat. Ő már nem az az Elena, aki egykor volt. Megváltozott. Szerettem volna megkérdezni, neki mit mondott, vagy mit tett,amikor találkoztak, de vártam, hátha elmondja magától, s nem kell kérdeznem. Nem tudtam, mennyire viselte meg őt, ha engem ennyire megrázott.

496 szó ■ végre megérkeztem a kezdővel, "bromdad" Utcák - Page 2 3739568389  Utcák - Page 2 2142956176
■■

ex-Stefan Salvatore
Vámpír
a legsötétebb rémálmod
ex-Stefan Salvatore

163
C szint:
Kalmithil
Utcák - Page 2 K62k2AB
D szint:
Milk tooth

Ez az én történetem :
96
Titulus :
Másik felem :
178
Lejátszási listám :
paul 'herohair' wesley
Tartózkodási helyem :
mystic falls

Utcák - Page 2 Empty
TémanyitásUtcák - Page 2 EmptyVas. Jún. 30, 2019 4:20 pm

To: Stefan
It's good to see you again, bro

Napok teltek el azóta, hogy visszatértem Mystic Fallsba, ami azért volt vicces, mert eredetileg azzal a céllal jöttem, hogy beszélek Stefannal Elenát érintően, hogy elmondom neki, és mindenki másnak is, hogy mi történt, ám ahogy megérkeztem a birtokunk ajtaja elé, nos, megfutamodtam. Egyszerűen képtelen voltam szembenézni azzal, amit tettem, és azzal a tekintettel, amivel az öcsém ajándékozott volna meg. Hiszen, az utóbbi időben bizonyítottam, a kikapcsolásomig, a kapcsolatunk is rendeződött, már amennyire ez lehetséges volt, de én persze megint mindent elszúrtam. Nemcsak a saját, de az ő életüket is.
Azóta két váratlan találkozóban volt részem. Először a szöszivel, aki valamilyen csodával határos módon nem árulta el Stefannak, hogy itt vagyok, illetve merrefelé rejtőzködőm. Utána pedig Elenába botlottam megint, akiről azt hittem, hogy meghalt. Egy halvány sejtésem volt arról, hogy mi történt vele az utóbbi években, és ez nagyon, nagyon nem tetszett. Bár bevallom, még így, ebben az állapotában is örültem annak, hogy láthattam. Mert ez azt jelentette, hogy még életben volt, és még megmenthettük a nőstény ördög karmai közül.
Ezeknek a találkozóknak a fényében beláttam, hogy már nagyon szükségszerű volna véget vetnem a bujkálásnak, és találkoznom Stefannal, hogy mindent elmondhassak neki. Érdekes módon azonban, most, hogy kerestem, mintha ő bujkált volna előlem. Ugyanis bármerre kutattam utána, sehol nem találtam. Végül aztán beesteledett, én pedig ismét a város utcáit róttam, abban reménykedve, hogy valahol majd itt megtalálom. Caroline azt mondta, hogy elindult keresni engem, mint azt oly sokszor tette, ám pontosabbat ő sem tudott mondani, így csak a vakszerencsére bízhattam azt, hogy ráleljek. S habár soha nem tartottam magam Fortuna kegyeltjének, ma este mégis rám kacsintott a szerencse.
A sötét ellenére is jól ki tudtam venni az arcvonásait, azt, hogy valóban ő állt előttem. Őszintén szólva, azt hittem, örülni fogok a viszontlátásnak, ám ahogy ténylegesen itt állt szemtől szembe velem, ismét megint majdnem ínamba szállt a bátorság. Oly sok minden történt azóta, hogy úgy döntöttem, kikapcsolok. Nem hazudok, nem volt szép az, ahogyan mindez történt, és sajnos ezúttal sem jó hírek hozójaként voltam itt. Nem a tékozló fiúként tértem vissza, hanem egy vihar előfutáraként, ami fenekestül felkavarja az eddig békés életüket – az enyémet ugyebár nem, mert békésnek Elena nélkül soha nem mondhattam.
- Stefan – viszonoztam a köszönését vidám hangon, egy széles mosoly kíséretében, bár nem mondom, minden erőmet össze kellett szednem, hogy ezúttal a laza figurát mutassam, mintha nem volna semmi gond. Pedig volt, nem is kevés. Az öcsémet azonban jól láthatóan meg kellett nyugtatni afelől, hogy nem az ész nélkül gyilkoló, kikapcsolt vámpír Damonnel állt szemben, hanem csupán a szükségszerűen gyilkoló vámpír Damonnel. Azért a kettő között van különbség, nem igaz? – Stefan – szólaltam meg ismét, ezúttal azonban komoly arccal és megnyugtató hangnemben, mert az öcsém nagyon úgy tűnt, mint aki attól tart, megint elhúzom a csíkot. Na, nem mintha ne lett volna meg az oka rá. – Tudom, hogy rég volt, de… újra itt vagyok. A leges legkedvencebb vámpír bratyod, és mielőtt megkérdeznéd, nem, már nem vagyok kikapcsolva, szóval nem kell attól tartanod, hogy kitöröm a nyakad, feltéve, hogy baromságokat kezdesz el összehordani itt nekem. – Számat csak úgy hagyták el a szavak, igazából az időt húztam vele csupán, mert nehezemre esett belekezdeni az igazán fontos dolgokba. Pedig vesztegetni való időnk nem volt egyáltalán. Minél több percet tölt Elena agymosottként Katherine karmai között, annál nehezebb lesz visszahozni őt. – Komolyra fordítva a szót, beszélnünk kell. Én… megtaláltam Elenát – böktem ki végül nagy nehezen, miközben beletúrtam a hajamba. Mert hiába tudtam már, hogy nem öltem meg őt azon az estén a hídon, az emléke mégis örökre az emlékezetembe vésődött, és azok az érzések… Képesek leszek vajon valaha is megszabadulni tőlük?

596 words ❖ Behind blue eyes ❖ I know you missed me Utcák - Page 2 2143335336

Vendég
Vendég
163
C szint:
Kalmithil

Utcák - Page 2 Empty
TémanyitásUtcák - Page 2 EmptyPént. Jún. 14, 2019 5:50 pm

For my big bro

Megfogadtam, hogy megkeresem Damont, de kezdtem újra elveszíteni a reményt. Napok óta jártam az utcákat, a közeli városokba is ellátogattam, ám semmi. Még nyomát sem találtam, nem hogy magát a testvéremet! Semmi nyom, még szemtanú sem, senki sem látta őt. Talán aki mégis, már nem élt, hiszen kikapcsolt állapotában bármi képes volt. Majdnem olyan veszélyes volt, mint én. Aggódtam, ám nem csak érte. Mióta ígéretet tettem magamnak, rengetegminden történt, amik felforgatták az életünket, s ami miatt még jobban aggódtam Damon miatt. Felbukkant Kai, majd Elena is, s arról még fogalmunk sem volt, vajon Katherine mikor dugja ide a képét. Féltem, bár sokkal inkább féltettem a szeretteimet, mintsem megrémültem volna az említett személyektől. Inkább attól rettegtem, milyen következménye lesz, ha ezek hárman összedolgoznak, miféle kimenetele lesz annak, hogy Katherine beférkőzött Elena fejébe, s még Kai is a képben volt. Ráadásul, ha hihettem Elena szavainak, Damon sem volt épp észnél. Sóhajtva gurultam végig immáron vagy tizedjére Mystic Falls utcáin, végül valahol a főtér közelében leparkoltam, s gyalog folytattam utamat. Nem pislantottam a telefonomra, vagy a hatalmas órára, ami a torony tetején ékeskedett, így nem tudtam, hány óra, vagy mióta vagyok egyáltalán az utcán. Sötét volt, így kilenc biztosan elmúlt már, s egész kevés emberrel találkoztam. A Grillből zajok szűrődtek ki, ahogy elhaladtam mellette, az utca viszont nagyon csöndes volt, békés. Én ettől függetlenül ideges voltam, s csalódott, nem túl jó kombináció, de nem ittam egy kortyot sem, mert Matt Donovanből kinéztem, hogy büntetőcédulát osztogat vámpíroknak ittas vezetésért, esetleg le is csukja őket, ha tiltakoznak. Egy bohóctól jobban megijedtem volna, mint Donovantől, mégsem akartam kockáztatni, féltem, ha bárki belém köt, csak letépném a fejét, amennyi önuralmam volt az utóbbi időben. Még szerencse, hogy a vérkoholista énemet, ahogy Caroline nevezte, már rég magam mögött tudhattam.
Egy jó ideje már róhattam az utcákat, a főteret és a Grillt rég elhagyva, mikor lépteket hallottam, s egy pillanatra a szívverésem felgyorsult, a lélegzetem elakadt. Mintha megéreztem volna, hogy ő az. S ott állt ő, furcsa tekintettel, mintha ő maga sem hinné el, hogy tényleg velem szemben áll. Vagy talán csak dühös volt, amiért rátaláltam, az érzelmeit nem igazán tudtam kivenni a sötétben, hiába láttam jobban, mint egy halandó ember. - Damon? - kérdeztem kissé meghökkenve, ugyanakkor óvatosan is, mintha egy vadon élő állathoz beszélnék, aki bármelyik pillanatban elfuthat előlem. - Damon, kérlek! - kezdtem bele, egyik kezemet felemelve, némán könyörögve azért, hogy ne menjen el, ne hagyjon itt. Kimondhattam volna mindezt, de féltem, ha többet mondok, csak azért is fogja magát, s elsuhan. Ez volt az egyetlen esélyem, nem akartam úgy elszúrni, mint Elenánál.

427 szó ■ végre megérkeztem a kezdővel, "bromdad" Utcák - Page 2 3739568389  Utcák - Page 2 2142956176
■■

ex-Stefan Salvatore
Vámpír
a legsötétebb rémálmod
ex-Stefan Salvatore

163
C szint:
Kalmithil
Utcák - Page 2 K62k2AB
D szint:
Milk tooth

Ez az én történetem :
96
Titulus :
Másik felem :
178
Lejátszási listám :
paul 'herohair' wesley
Tartózkodási helyem :
mystic falls

Utcák - Page 2 Empty
TémanyitásUtcák - Page 2 EmptyKedd Ápr. 16, 2019 10:31 pm

Szabad játéktér.

Always and Forever
Örökkön-örökké
a legtöbbet birtokló
Always and Forever

163
C szint:
Kalmithil
Utcák - Page 2 Nui9OmD
Legfelsőbb szint:
The Survivor

Ez az én történetem :
Utcák - Page 2 99b4938c245b0cd431ace7968390674e0ee9f16a
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Utcák - Page 2 F97377f1957c2499834fa8de31fda3cd119039ef
1120
7
Lejátszási listám :
℘ A body without a soul
A fiók mögött :

Utcák - Page 2 Empty
TémanyitásUtcák - Page 2 EmptyVas. Jan. 20, 2019 2:01 am

To: Oliver Hemingway

How Does It Feel?

Egyszerűen lesokkolódva bámultam Oliver szemeibe. Ezer éve nem láttam és azt hittem, halott. Vagyis, már tudtam egy ideje, hogy él, igen, de… látni is, hogy ez a tény valóságos… nos, ledöbbentett. Nyelnem kellett egy nagyot, majd tettem hátra egy lépést. Tudtam, hogy el kellene tűnnöm, felszívódnom és annyira elkerülni őt, amennyire csak lehet, de semmi lehetőségem nem volt rá. Oliver kissé megbabonázott, nem tudom, hogy valójában miért. Már nem éreztem iránta szerelmet, csak… egyszerűen jó volt látni, hogy tényleg él. Beszélni akartam vele, kifaggatni arról, hogy ő mit élt át, vagy épp a bátyámról beszélni néhány szót.
- Nézd, Oliver, beszélnünk kellene… nem tudod a teljes igazságot, ugye? Tehát… hallgass meg… - Kezdtem bele, bár magam sem hittem, hogy partnerre lelek. Mégis, egy kis részem remélni mert. Igen, hiszen… a közös múltunk nem tűnhetett el teljesen. Az érzései irántam, vagy… vagy mégis?
Válaszként az ujjai kulcsolódtak a torkomra; elzárta a levegőm útját, így kissé ijedten néztem fel rá. Fuldokolni kezdtem, a kezeimet a csuklójára fonva.
- Oli..ver… en..gedj… el… - Suttogtam elhaló hangon, de talán nem is értett belőle semmit. Aztán, néhány pillanattal később csak koncentrálni kezdtem a bennem levő erőre. Tudtam, mikre vagyok képes, szirénlétemből fakadóan, de nem igazán használtam a képességeimet. Illetve nagyon ritkán. Most a karmokat hívtam segítségül, így lendítettem a férfi mellkasa felé a kezemet, felsértve ezzel a ruháját, bőrét. Csak annyi volt a célom, hogy elengedjen, így ha sikerült, hátrébb léptem tőle, majd zihálva fogtam a saját torkomra. Még akkor is, ha tudtam, Oliver hiába ölne meg: visszatérnék, fájt. Úgy értem, szíven szúrt az a tény, hogy tényleg gyűlöl és megölne engem. Nyeltem egy nagyot, szemeim keserűen kezdtek csillogni.
- Oliver Hemingway. Nem kérem, hogy nyugodj meg, csak azt, hogy hallgass végig. – Védekezőn emeltem fel magam elé a kezeimet, karmaim pedig még mindig látszódtak. Ebből tökéletesen lejöhetett neki, hogy nem vagyok ember. Az, hogy… én is más lettem időközben.
- Cassidy elmondta, hogy mit gondolsz és az egész hazugság. – A szemeit fürkésztem és ha gyanús mozdulatot láttam volna, megpróbálok kitérni előle. Fogalmam sem volt róla, hajlandó lesz-e végighallgatni, de muszáj volt megpróbálnom. Nem gyűlölhet azért, amit el sem követtem… amihez sosem volt közöm. Tudni kell, hogy sírtam miatta. A halála miatt. Tudni kell, hogy szerettem őt. Tudni kell, hogy hivatalosan is a barátnője akartam lenni. Mindezeket… tudnia kellett. Ahogyan azt is, hogy csak úgy, mint ő, nekem is célom volt a bátyám megölése. Akkorát csalódtam benne, mint emberben még soha. S tudtam, hogy ő igazán megérdemli a halált. Az, aki mindent elvett tőlem… és másoktól is, bizonyosan.

422 words ••• how does it feel? ••• note: remélem, megfelel Utcák - Page 2 3909542699  ••• kredit

Alesea R. Hyland
Szirén
éneke elcsábít bárkit
Alesea R. Hyland

163
C szint:
Kalmithil
Utcák - Page 2 Tumblr_inline_pq8uvvSMWv1wblodx_500
D szint:
Ligeia

Ez az én történetem :
62
Titulus :
ღ I'm the queen ღ
Másik felem :
With the darkness
32
Lejátszási listám :
ღ Eiza González ღ
Tartózkodási helyem :
ღ Mystic Falls ღ
Keresem :
Az álarc mögött :
ღ Eliffe ღ

Utcák - Page 2 Empty
TémanyitásUtcák - Page 2 EmptyCsüt. Jan. 17, 2019 8:34 pm

Gyerünk, essünk túl rajta tudom, hogy elsősorban ez érdekel és nem az érzéseim, vagy egyéb gondolataim.. Több mint fél éve vagyok vámpír, miért nem mentem még a gyilkosaim után - ezt akarod tudni, igazam van?
Mert több eszem van annál, hogy friss agyarosként rontsak ajtóstul a házba - ahová megjegyzem invitálás nélkül nem tudok belépni, bár a gyújtogatás attól még flottul menne - új létemet megszokni nem két perc volt, és én alkupozícióból szeretek csinálni mindent; Mert nem akartam a tisztelt Hylandok előtt, hogy mégis "életben" vagyok; Mert nem akarok Aleseaval találkozni, már a gondolata is émelyítő a lehetőségnek, az árulásának; Mert úgy érzem figyelnek, amiből én a frakció szeretetére asszociálok; Magamat nem, de a húgomat annál jobban féltem; És végül de nem utolsó sorban: alkonyattól pirkadatig van kimenőm.
Fél évvel ezelőtthöz képest a pincénk komoly változásokon ment keresztül - szuterén élettér UV szűrős ablakokkal, mert ha az ember huszonnyolc évig nem tette, utána már nehezen válik megszokássá, hogy a beszűrődő fényt, a napfoltokat kikerülje; A nappali óráim ezzel együtt sem telnek koporsóban fetrengős tétlenséggel, inkább az interneten, a sötét weben kutatómunkával - az éjszakáim pedig jobbára azzal, amivel fél évvel ezelőtt is kerestem a kenyeremet, tetszőleges napszakokban: fejvadászként. Vámpírképességeimet latba vetve egész könnyű a meló, csak a tekintetét kell elkapnom az aktuális megbízatásomnak - utána kezesbárányként követ, ül be a kocsimba és ajánlja fel valamelyik vénáját néhány kortyra, mondjuk a paranoia nem engedi, hogy megharapjam őket érte: ha minden "ügyfelemet" kilyukasztva szállítom le, az előbb-utóbb feltűnüvé válik valakinek... Zsák nélküli infúziós szerelékkel a zsebemben járok-kelek, alkalmasint azt használom szívószálnak. Mindenkit én sem vennék a számba kiváltképp, mert leginkább izzadt pasasokat üldözök az éjszakában és nem csinos csajokat.
Ma este azonban sehol egy megbízatás, a húgomnak jobb dolga is van nálam, így minden cél nélkül indulok sétára - vámpírérzékeim bődületes mennyiségű ingert képesek befogadni, az éjszaka minden szaga, illata, színe és zaja a bőröm alatt vibrál; Néhány szomszéddal kedélyesen elcsevegek, s nem veszek tudomást hangos szívdobbanásaikról, hogy szinte hallom a vért zubogni az ereikben, majd tovább sétálok az önuralom bajnokaként - fél év után is borotvaélen egyensúlyozok, hisz egy (még ha nem is az egyetlen) csúcsragadozó ösztöneit kell emberi keretek közt megtartanom.
Gondolataim közül a sarkon túlról szinte karjaim közé rohanó nőalak érkezése ránt ki, s már venném is elő a jobbik modoromat, hogy elnézést kérjek a figyelmetlenségemért, amikor tudatosul bennem, hogy kibe is botlottam bele. A látványa úgy hat rám, mintha a fél éve szívembe vágott tőr markolatára fonná vékony ujjait, és megforgatná a pengét. A szám kiszárad, a szemfogaimat nyúlni érzem, a világ pedig lelassul körülöttünk ahogy szervezetemet elborítja az adrenalin - egy tökéletes pillanatig csak mi ketten vagyunk... Felé nyújtom a kezemet, hogy rásimítsak remegő ajkára, hogy közel húzzam, hogy addig csókoljam ameddig el nem fogy a levegőm - a pillanat töredékével később elborít a harag, a kezem pedig a torkára fonódik. Ujjaim régebben kedvtelve cirógatták a bőrét: most az életet akarom kiszorítani belőle.

Vendég
Vendég
163
C szint:
Kalmithil

Utcák - Page 2 Empty
TémanyitásUtcák - Page 2 EmptyHétf. Jan. 14, 2019 1:28 pm

To: Oliver Hemingway

How Does It Feel?

Álmaimban sem gondoltam volna, hogy csakúgy, mint én, valamifélemódon Oliver is visszatáncolt a halál torkából. S hosszú ideig volt ez titok előttem, hiszen féltem… féltem újra Cassidy közelébe menni, vagy épp bármit is tenni. Könnyebb volt elmenekülni, elbújni, hiszen Oliver halála után képtelen voltam Cassidy elé állni, mikor a vele való kapcsolatom már romokban volt. A bátyámról nem is beszélve. Tulajdonképpen az életem szép lassan a darabjaira hullott, teljesen és visszafordíthatatlanul, hogy aztán még engem is a halálba taszítson. Nevetséges, vagy inkább tragikus ez? Mi is vesz engem körül? Halál, elrontott kapcsolatok, megölt emberek… igen, olyanok, akiknek az életét én oltottam ki. Amióta szirén lettem, kénytelen voltam ölni, hiszen egy magamfajta lény az emberek húsából szerzi magát a táplálékot. Az éltető energiát. A fiatalság esszenciáját. Hányingerem van magamtól. Talán jobb lett volna, ha az élni akarásom enyhébb, sőt, szinte nincs is… és végleg meghaltam volna. De nem így lett. Élek. S Oliver is. Cassidy is. Meg persze Samael is, akit legszívesebben a földdel tennék egyenlővé, még most is, tudva, hogy egykori életem értelme él. Viszont gyűlöl. Hogy hiheti, hogy közöm van a halálához?
Lassú léptekkel haladtam az utcákon, gondolkodva, fel sem nézve szinte. Számtalan embernek ütköztem neki és számtalanszor kértem elnézést. Csak mentem, magassarkúm kopogott az aszfalton, míg én magam a gondolataimba merültem. Az ígéret ellenére, amit Cassidynek tettem, miszerint nem keresem fel Olivert, kínzó volt. Még akkor is, ha a szerelmem eltűnt iránta, kötődtem ahhoz a férfihoz és igenis tudatni akartam vele, hogy én nem akartam ártani neki. Minden a bátyám hibája, nem pedig az enyém. Én sosem… sosem bántottam volna őt. Mély levegőt véve túrtam bele a hajamba, igazítva az éjfekete tincseken, majd ezután felpillantottam. Ekkor tudatosult bennem, hogy szinte kisétáltam a városból. Oh, mondjuk, egy ideje már nem mentem neki egyetlen embernek sem… milyen különös, ugye? Feltűnhetett volna, hogy valami nincs rendben. A híd korlátjához sétáltam lassan, majd a folyóra emeltem a tekintetemet. Hosszasan bámultam a vizet, mielőtt visszaindultam volna a városba.
- Mit mondanék neki, ha találkoznánk? – Ejtettem ki hangosan a szavakat, avagy kérdést saját magamnak, miközben lassan összefontam a karjaimat magam előtt. Hosszas töprengés után egyszerűen felnevettem. – Oké, Alesea, ideje lenne leállnod a sok értelmetlen agyalással. Örülj annak, hogy Cassidy szóbaáll veled. Ennyi. – Szidtam le magamat, aztán ahogy felnéztem, egy pillanatra ledermedtem. Meg is álltam. – Ez komoly? – A Hemingway ház kapujával találtam szemben magam. Mivel egyáltalán nem figyeltem, merre sétálok, így igazán viccesnek tartottam, hogy pont ide vezettek a lábaim. Szusszantam egyet, megrázva gyengén a fejemet, majd tovább indultam. Nem, ha Oliver itt van, jobb, ha minél előbb eltűnök. Nem kúszhatok vissza az életébe semmi esetre sem. Azt hiszem, ha a szeme elé kerülnék… nem, inkább nem szabadna egyáltalán belegondolnom ebbe.
Megpróbáltam eltűnni, még az utcából is, lehetőleg minél hamarabb, de ahogy lefordultam az utca végén, belebotlottam valakibe. Pontosan abba a személybe, akitől távol kellett volna tartanom magam. Szinte sokkos állapotban néztem rá és nyitottam a számat, hogy bocsánatot kérjek, amiért beleütköztem, de végül egy hang sem jött ki a torkomon, ajkaim pedig megremegtek.
Francba, Alesea! Ezt szépen elintézted. Ennyit arról, hogy nem mész Oliver közelébe, ugye?!

512 words ••• how does it feel? ••• note: itt is a kezdőm Utcák - Page 2 2566525366  ••• kredit

Alesea R. Hyland
Szirén
éneke elcsábít bárkit
Alesea R. Hyland

163
C szint:
Kalmithil
Utcák - Page 2 Tumblr_inline_pq8uvvSMWv1wblodx_500
D szint:
Ligeia

Ez az én történetem :