Egy álomban élünk
pillanatkockák


"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
suttogások
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztokNappali

Cassidy Hemingway
Yesterday at 1:55 amDaniella Cruz

Theodore Storm
Yesterday at 12:50 amHalston Sage

Stephanie Stafford
Szomb. Júl. 14, 2018 1:25 amSikátor

Ruby Jacqueline Hale
Csüt. Júl. 12, 2018 7:39 pmCaralyn Crawford

Caralyn Crawford
Szer. Júl. 11, 2018 7:53 pmChicago Guilty

Always and Forever
Szer. Júl. 11, 2018 3:58 pmEOF - Empire of Fantasy

Vendég
Szer. Júl. 11, 2018 1:35 pmSikátor

Kai Parker
Szer. Júl. 11, 2018 2:34 amUdvar

Kai Parker
Szer. Júl. 11, 2018 2:00 amLivin in New York

Always and Forever
Szer. Júl. 11, 2018 12:14 am
Ennyien vagyunk
létszámunk
Fajok Lányaink Fiaink
Vámpírok 6 4
Boszorkányok 6 0
Vérfarkasok 1 3
Hibridek 2 1
Tribridek 0 0
Eredetiek 0 1
Eretnekek 0 0
Szirének 1 0
Démonok 1 1
Vadászok 2 1
Emberek 1 2
Összesen 20 13

Share | 
 

 Hírek, közlemények

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Hírek, közlemények   Vas. Jún. 17, 2018 10:08 pm

Egy újabb fejezet
Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések

(...) a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet

Régóta érlelődött már bennem/bennünk a változás. Az ugrás. Az, hogy elszakadjunk valamelyest a sorozatok adta alapoktól, avagy alaphelyzettől. Volt rengetegféle terv, több ötlet, több nekifutás, mire végül kialakult az, amivel végül is előálltunk. Úgy érzem, mindenki meg fogja találni a maga számításait, azt, amiért itt szeretne lenni, amiért itt szeretne játszani: velünk. A csapatunk kicsi, de bővíthető, emberek! Minden újat várunk a kis világunkba. De most félre a marketinggel. Nézzük, miféle változások jöttek be, avagy... mi mindenre szeretném felhívni a figyelmeteket.
Először is, a frissített szabályzatot olvassa el mindenki. Ezután a világleírás elolvasását javaslom, melyben részletesen megtudhatja mindenki, hol jár a történet, avagy mekkorát ugrottunk a történetben és melyik karakterrel körülbelül mi a helyzet.   S a fajok leírását is érdemes átnyálazni, hiszen két új faj is bekerült a repertoárba - avagy 2+1, hiszen Hope Mikaelson is igényelhetővé vált az oldalon, csak hogy ő tribrid. Az egyetlen. Korlátozott faj! De erről is van egy rövid összefoglaló a leírásokban.   Megszületett az idővonalunk is, habár eredetileg úgy terveztem, hogy minden karakter egyénileg vezetheti a saját idővonalát. Hiszen néha jó, ha vezetve van, hogy kivel mi történt. Avagy a fontosabb események kiemelése. Végül pedig, azt hiszem, majdnem utolsóként a dobókockát hoztam el nektek. Izgalmasabbá lehet vele tenni a játékot, s kalandoknál is célszerű lesz majd a használata.
És végezetül jöjjenek a canonok. Ami azt illeti, a sorozatos karakterek is mától canonnak minősülnek, tehát nem lesznek külön szedve a sima canonoktól, melyeket mi, adminok írunk ki. Körülbelül ennyi minden történt a fórumon, ennyiféle változás, frissítés, leírás.
Reméljük, hogy mindenki tetszését elnyeri és örömét leli majd a fórumban.   Oh és persze, az új kinézet, melyről egy szót sem ejtettem... hónapok óta dolgozok rajta, de ami azt illeti, büszke vagyok rá. Nektek hogy tetszik?

A staff nevében: Elena
2018. június 17.

avatar
Értetek vagyunk
Léptek száma :
315

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hírek, közlemények   Csüt. Május 24, 2018 7:42 pm

Staff változások
meg bővülés is

Csak hogy mindenki tisztában legyen a helyzettel

Az utóbbi időben nagy volt a fennforgás a staffban, ami azt illeti. Kai elhagyott minket, s Damon is megírta a lemondó nyilatkozatát. Aztán úgy tűnt, egymagam maradok az oldal vezetését illetően. Ám nem így lett. Kai bár nem jött vissza, amit nagyon sajnálok   (ám megértem döntését), de Damon igen - csak nem ezzel az arcával. Ő a staffban mától Hazel Rhian Wallace pofijával fog szerepelni (s további két multijával érintkezhettek az oldalon újra: Christian E. Gray és Evelyn Cox). Új adminként üdvözölheti mindenki az új Damon Salvatoret (akit már Hayley Marshall, valamint Samael R. Hylandként láthattatok), s végezetül Leighton Lockhartot, aki teljesen új az oldalon. Ám mindenkire számítani lehet, ha kérdés, óhaj-sóhaj merülne fel.
S feltehetőleg napokon belül előállunk végre a várva-várt ugrással. Kitartás, tagjaink! Ne szaladjatok el!

A staff nevében: Elena
2018. május 24.

avatar
Értetek vagyunk
Léptek száma :
315

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hírek, közlemények   Szomb. Ápr. 14, 2018 8:04 pm

Happy Birthday
Silhouette Frpg

Első mérföldkő

Eljött ez a nap is.   Kereken 1 éve nyitottam meg a fórumot, s nagy reményekkel vágtam bele, ami azt illeti. Emlékszem, mennyit készültem a nyitásra, mennyit dolgoztam rajta, karöltve akkoriban még Stefannal. Azt hiszem, nem hittem, hogy ennyire hosszúéletűek leszünk - noha voltak laposabb időszakok, sőt, ez a mostani is voltaképpen az. De itt vagyunk, s nem akarunk zárni, avagy feladni ezt a világot, melyet mi alakítunk.
Összegezzünk. Mi is volt ebben az egy évben?   Userek jöttek és mentek. Játékok kezdődtek, fejeződtek be, vagy maradtak félbe. Megismertünk remek usereket, embereket, sőt mi több, barátságokat kötöttünk. Legalábbis én mindenképp. S épp ezért, én magam hálás vagyok az oldalunknak, hogy létrejöhettek ezek a kapcsolatok.
A közösségünk bár kicsi, de úgy gondolom, hogy képesek vagyunk az új emberek befogadására. Mindig, amikor új user jön az oldalra, a magam részéről boldog vagyok, s azon vagyok, hogy ő is jól érezze magát itt - és ne is akarjon minket itt hagyni. Igyekszem jó admin lenni, mindenkivel a közös hangot megtalálni. Nem tudom, sikerül-e. Nem tudom, hogy mindig mindent jól csinálok-e, de igyekszem.
Köszönettel tartozom mindenkinek, aki velünk van a kezdetek óta, de azoknak is hálás köszönet, akik később csatlakoztak, de még mindig itt vannak! Remélhetőleg még sok-sok éven keresztül fog a fórumunk működni, s megannyi élményt, emléket nyújtani a számotokra.
S jöjjön egy kérdés: kinek mi a kedvebc emléke ebből az elmúlt 1 évből, az oldallal, játékkal kapcsolatban? Biztos van valami, amire szívesen emlékszik vissza az ember. Egyetlen apró momentum, pillanat, amit ez az oldal nyújtott. A válaszokat nyugodtan megírhatjátok kischaten vagy nagychaten is akár, esetleg pm-ben. Jó volna kicsit beszélgetni, nosztalgiázni - de ehhez nem csak én kellek.  

Meglepetésként egy videóval készültem még, amit így záráskénk mutatnék meg:


A staff nevében: Elena
2018. április 14.

avatar
Értetek vagyunk
Léptek száma :
315

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hírek, közlemények   Vas. Ápr. 01, 2018 1:02 am

Staff bõvülés
segítségünk

Kai Parker

Egy újabb hír, melyben örömhírt közölhetek ezúttal. A staffunk kibővül a frissen elfogadott Kai Parkerrel, akinek remek ötletei vannak az oldalt illetően.  De erről majd később. Örülök, hogy elfogadta a felkérést, avagy nem is tudom... olyan egyértelmű volt, hogy visszajön - nekem. Neki nem.   De nem ez a lényeg! Hanem, hogy hozzá is bátran fordulhattok ezentúl, ha kérdésetek, óhajotok, netán panaszotok lenne. :3
Kai, hivatalosan üdv köztünk!

A staff nevében: Elena
2018. április 1.

avatar
Értetek vagyunk
Léptek száma :
315

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hírek, közlemények   Vas. Márc. 04, 2018 1:09 pm

The Travelers
avagy: beleszólhatunk?

Bővítés, újdonság

Ezúttal két dolog miatt ragadtam billentyűzetet, majd kezdtem el leütni a betűket. Az első pont, ami úgymond minden leendő játékost érint: szabály bővítés. A regisztráció kiegészült egy harmadik ponttal, amit érdemes mindenkinek elolvasnia, ha újonnan érkezik, vagy multi karaktert szeretne alkotni. Reméljük, teljes mértékben érthető, mire is vonatkozik a szabály, de ha mégsem, nos, lehet kérdezni bátran, hisz nem harapunk.

A második pont már az egész játékteret érinti, avagy a jelenlevő játékosainkat. Mostanság sokat olvasgattam az FRPG-s csoportokban és arra jutottam, miszerint a legtöbb oldalt elkönyvelik "szockodós" oldalnak, ahol semmi nem történik, nincs mesélő, nincs kaland és a többi. Nos, ezen most változtatunk, ugyanis a The Travelers, ami elsősorban a kalandjaink mesélőjének accountja, most beszabadulhat a játéktérre is.
Tehát létrehoztunk egy topicot - amit ezen a linken érhettek el, melyben egyénileg bármikor kérhettek mesélői jelenlétet, hogy mi befolyásoljuk a szálatokat, játékotokat, ezáltal valami kis kalandot generálva.

Remélem, mindent érthetően fogalmaztam meg, s így mindenki tisztában van azzal, miként is változtak a dolgaink. A játékaitokkal haladgassatok lassan, hogy az időugrást is eszközölni tudjuk. Köszönöm a figyelmet!    

A staff nevében: Elena
2018. március 4.

avatar
Értetek vagyunk
Léptek száma :
315

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hírek, közlemények   Pént. Márc. 02, 2018 9:03 pm

It's only been a lifetime
tonight you're a stranger or some silhouette

Feltámadunk, akár a Főnix

Eljött ez a nap is. Az, amelyiken új külsőbe bújunk, ezzel pedig megpróbáljuk felrázni poraiból az oldalt, avagy magát a társaságot.   Rengeteg minden történt, mióta Jeff megírta az előző posztot. Többek közt, ő maga kilépett (bármikor visszajönne, tárt karokkal fogjuk várni!! ), valamint az én kedvem lecsökkent teljesen a szerepjáték irányába, végezetül pedig... nos, Damonnek is megvolt a maga elfoglaltsága, így hát nem csoda, ha a kis birodalmunk bomlásnak, hanyatlásnak indult. De! Most itt vagyunk, hogy feltámadjunk, akárcsak a Főnix madár.   Hisz mi azok vagyunk, egy gyönyörű főnix, aki mindig újra és újra feléled, avagy újjászületik. Nem hagyhatjuk, hogy a hullámvölgyek örökre magukkal rántsanak a sötétségbe, a mélybe... hisz mindig van kiút, mindig van megoldás, avagy megváltás.
Nos, a lényegre térve, mint mindenki látja, új külsőbe bújtunk. A színeit még Jeffnek köszönhetjük, ugyanis legelőször ő maga állt neki a design összerakásának, aztán végül átvettem tőle, jobban mondva újrakezdtem a saját magam szórakoztatására, de az ő színeit megtartva. Aztán addig-addig szórakoztam vele, míg elkezdett tetszeni, amit csinálok. Bár vicces, ugyanis tényleg nem készült ez annyira komoly dolognak, nem akartam sehová feltenni, de végül... mint látjátok, itt van mégis.   A design egy-egy aprócska részletében segítségemre volt Winnie, valamint Damon. A fejlécben egy pici segítséget kaptam Samaeltől, valamint a főadmin avatarkép és az újoncok képe is az ő nevéhez fűződik. A fejléc képváltós, remélem, mindenkinél mindegyik fejléc szépen mutat, azaz meg is jelenik.

A kódokkal kapcsolatban, nos, minden egyes kód leváltásra került, de ne essen senki kétségbe, ugyanis voltam olyan rendes, hogy végigmentem mindenki adatlapján és átkódoltam.   Ez ilyen egyszeri és megismételhetetlen tőlem, ugyanis még egyszer biztos nem állok neki, hisz nagyon-nagyon sok munka van vele. Azonban ezentúl a design váltásnál a belső kódokban nem lesz akkora variálás, így nem kell majd újrakódolni semmit senkinek - legalábbis ez a tervem.

Remélem, hogy mindenki tetszését elnyeri majd minden!   Ezenfelül... nos, kérünk titeket, hogy a szabályzatot olvassátok át, ugyanis egy változtatást eszközölnünk kellett. De tudjátok, mit? Leírom most ide, talán egyszerűbb mindenkinek. Az egy főre jutó sorozatos karakterek számát leredukáltuk 2 db-ra. Ez lehet 3 db is, különleges esetekben, ha a főadminnal (azaz velem) egyeztetve van. Ez a szabály mostantól él, tehát visszamenőlegesen senkitől nem fogunk elvenni karaktert, hiszen nem lenne túl igazságos, azonban... ezentúl figyeljetek erre. Szeretnénk minél több embernek lehetőséget adni arra, hogy kedvenc sorozatos karaktere bőrébe bújjon, de úgy nem megy, ha egy user elvisz vagy 5 karaktert. Ugye, megértitek?

Ezen felül van egy fontosabb bejelentnivalónk, azaz... valami, amire fel szeretnénk mindenki figyelmét hívni. Az ugrást legutóbb elnapoltuk, ugyanis rájöttünk, hogy nagyon rosszul oldottuk meg, most azonban újra meg fogjuk próbálni. Ehhez szabnánk ki egy amolyan határidőt. Hogy ez mire is kell egészen pontosan? Nos, szeretnénk, ha a jelenleg folytatott játékok lezárásra kerülnének - legalábbis, amelyeket fontosnak ítéltek meg. Hiszen az ugrás az egész fórumot, az egész világot fogja érinteni, tehát egységesnek kell lennie. Ezt a határidőt április elejére szabnánk ki. (Pontosabb időt majd útközben kiírunk, meglátjuk, ki hogyan halad majd a játékaival.) Tehát eddig van lehetőségetek lezárni a játékaitokat, utána már a játéktér le lesz zárva és új játékokat lehet majd kezdeni. Ha valakinek nem áll módjában addig lezárni az adott játékot, írjon és valamit kitalálunk együtt, közösen, hogy mindenkinek megfeleljen.

És ezzel végül zárnám a sorainkat, hisz mindent elmondtam, amit csak kellett.

Érezzétek jól magatokat az oldalon, hozzatok sok-sok reagot, na meg persze, várunk minden új játékost is!

A staff nevében: Elena
2018. március 2.

avatar
Értetek vagyunk
Léptek száma :
315

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hírek, közlemények   Hétf. Jan. 01, 2018 8:45 pm

Mindannyian álmodunk...
...mert minket az álmok éltetnek

Kedves Játékosaink!

Örülünk annak, miként velünk vagytok, s hogy részt vesztek a fórumunk életében. Nélkületek igazából pedig sehol sem tartanánk, így szeretnénk nektek külön megköszöni, miszerint idén is velünk tartotok! Reménnyel vágva bele valami egészen újba, s azt hiszem, megígérhetjük, hogy az idei év sokkal jobb, sőt eredményesebb lesz, mintsem a tavalyi.

Első soron, szeretnék szót emelni a kalandunk kapcsán, amely ettől a naptól fogva a kezdetét veszi. Remélhetőleg a jelentkezők elégedettek lesznek a kitalált helyzetkörrel, s magával a szituációval, amely egyelőre semmilyen hatással nincs a fórumon történő játékokra, ám a későbbiekben, ha netán befejeztük, beleépíthetitek egyféle kaland élményként az életetekbe.

A kalandban résztvevők listája: Katt
// Amennyiben valaki lemaradt a jelentkezésről, de szeretne részt venni, vagy csak plusz karakterrel óhajtana csatlakozni az események forgatagába, nos megteheti. Nincs más dolgotok, mintsem PM-et küldeni a részemre, onnantól fogva pedig automatikusan beléphettek, függetlenül a játék előremenetelétől.

A kaland helyszíne: Katt
// Helyesbítve: az a témakör, amelyet kihasználhatok a kaland során.

Az indulási helyszín: Katt
// A kezdetleges és a közös tér is egyben, ahol mindenki összefuthat mindenkivel. Végül is pusztán a fantázia szabhat határt nektek!

Menet közbeni értékelés, vélemény, kiegészítés rovata: Katt
// Úgy érzed valami hiányzik, vagy csak szimplán leírnád a véleményedet a részünkre? Kérlek, ne habozz, tedd meg! Minden értékelésnek, véleménynek, és hozzászólásnak egyaránt örülünk, hiszen azért vagyunk, hogy számotokra jobbá varázsoljuk az élményt! Közösen pedig tehetünk érte!

Másodsorban; ez az év jelentsen valami egészen mást, hozzon magával valami teljesen újat, s értékelődjön át előtettek. Lássatok álmokat, vágyakat, célokat.. Tegyetek új dolgokat, élvezzétek ki az életet, és minden rosszban lássátok a jót! Emelkedjetek felül magatokon, hiszen megtehetitek: ti mindannyian, egyesével is: csodálatosak vagytok!
Köszönjük, hogy itt vagytok velünk!
Köszönjük, hogy minket választottatok!

Ihlettel teli, és élményekben gazdag:
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek az egész Staff nevében!

Ennek kapcsán pedig bemutatnám számotokra a legújabb videónkat, amit fogadjatok szeretettel:

// Köszönöm a Főadminunk - Elena - kitartó és eredményes munkáját, amelyet a tegnap este, illetve a mába átnyúlva folytatott a videó kapcsán. Hálás köszönetem neked

A staff nevében: Jefferson
2018. Január 1.

avatar
Értetek vagyunk
Léptek száma :
315

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hírek, közlemények   Csüt. Dec. 28, 2017 5:17 pm

Búcsúzunk
egy stafftól

Stefan Salvatore

A helyzet úgy alakult, hogy az egyik staff tagunk, név szerint Stefan Salvatore úgy döntött hosszas gondolkodás után, hogy elhagyja az admin társaságot.
Tehát ezentúl csak hozzánk, azaz: Elenához, Jeffersonhoz és Damonhöz forduljatok különböző kérésekkel és problémákkal. A megértéseteket köszi!

Ezen felül mindenki nézze meg, mit kapott és várunk némi visszajelzést is az ajándékok kapcsán! (Btw, nem mindenki a főkarakterére kapta a pm-et a meglepikkel, szóval érdemes az összes karakterbe bejelentkezni!)

A staff nevében: Elena
2017. december 28.

avatar
Értetek vagyunk
Léptek száma :
315

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hírek, közlemények   Kedd Dec. 26, 2017 5:44 pm

Kellemes ünnepeket kívánunk!
de ami fontosabb...

...köszönjük, hogy itt vagytok!

Egy kis aprósággal szeretnénk nektek megköszönni, hogy velünk tartotok, az oldalunk társaságát gyarapítjátok a jelenlétetekkel , valamint szeretnénk kellemes ünnepeket kívánni minden játékosunknak!   A kis apróságot megtaláljátok a mai nap folyamán a postaládátokban - userenként kaptatok/kaptok néhány ajándékot, reméljük, örültök neki és hasznát veszitek majd annak, amikkel készültünk.


A staff nevében: Elena
2017. december 26.

avatar
Értetek vagyunk
Léptek száma :
315

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hírek, közlemények   Vas. Dec. 10, 2017 10:04 pm

Sûrû elnézéseteket kérjük
de mégsem lesz ugrás

Kedves játékosok!  

Hosszas gondolkodás és egy fél napi staff beszélgetés során arra jutottunk, hogy az időugrást muszáj vagyunk visszavonni. Ennek legfőbb oka, hogy nagyon megkavarnánk vele a szálakat és rengeteg lezáratlan játék van, mindenféle téren (sorozatos karakterek és OC karakterek terén is), így jobbnak látjuk, ha most marad minden a jelenlegi állapotában. Tehát a felállás marad, ahogyan volt: Damonék a börtönvilágban (hamarosan kijutnak, kitalálunk valamit rá, vagy egy kisebb, maximum 1 hetes ugrást bevezetünk, ami nincs hatással az egész fórumra, avagy egész játéktérre). New Orleansban pedig tényleg semmiféle változást nem eszközölünk, hisz ha ugranunk kellene, az több hónapot is felölelt volna. Tényleg utólag láttuk át az egész történetet, szóval szíves elnézéseteket kérjük a kavarodásért vagy reménykeltésért, hogy végre ugrunk. Nem, nem ugrunk.  De senki se csüggedjen, hisz a jövőbeli játéktér továbbra is nyitott, ahol bármit ki lehet játszani! És még egyszer: elnézéseteket kérjük!

A staff
2017. december 10.

avatar
Értetek vagyunk
Léptek száma :
315

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hírek, közlemények   Csüt. Dec. 07, 2017 11:15 pm

Ugrás
az idõben

Kedves játékosaink!

Eljutottunk ahhoz a ponthoz, ahol elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy ugorjunk egy kicsit a történetünkben. Tulajdonképpen mindkét szálon, ágon, mert kell a haladás. Very Happy

A The Vampire Diaries szálon egészen addig a pillanatig megyünk előre, ahol a börtönvilágból már kiszabadultak a karakterek. Na, de ez hogyan történt? Damon, csak úgy, mint a sorozatban, Bonnie trükkös elméjének hála jutott vissza Stefanékhoz. Megtudta, hogy a szerelme, Elena nem emlékszik rá és az első találkozásuk még várat magára. Elena tudja, hogy szerette Damont, de nem hajlandó tudomást venni róla. Ezután néhány nap elteltével Bonnie megpróbálta ott hagyni Kait a börtönvilágban, de nem sikerült: mindketten visszajutottak, hogy visszatérhessenek azokhoz, akik szeretik őket - ja, nem. Kai esetében ez a helyzet nyilván nem áll fent, hisz őt valószínűleg a bosszú fogja éltetni, nem a szerettei felkutatása, majd a családegyesítés.

A The Originals történetét szintén tovább gondoltuk egy kicsit. Néhány hónapos ugrás után bújhatsz ismét a karaktered bőrébe, amennyiben sorozatbeli karaktert irányítasz.
Hayley csaknem életét vesztette, hogy életet adjon a kis Hope-nak, sőt, valójában bele is halt a szülésbe, hogy aztán hibridként térjen vissza az élők sorába. Teljes jogú tagja a Mikaelson famíliának, s ezúttal már nem csak a farkasok, de a vámpírok táborát is erősíti.
Rebekah, miután Eva Sinclair testébe került Kol közreműködésével, elhagyta a várost, hogy kiélvezze az emberi létet. Most, új testét elhagyva, eredeti vámpírként tért vissza New Orleansba, hogy újra családtagjai mellett legyen.
Kol, csak úgy, mint Rebekah, egy boszorkány testét kapta meg, hogy így visszatérhessen a halálból, de az események szerencsétlen fordulatot vettek, s ő életét veszítette. A fiatal Davinának köszönhetően azonban újfent visszatérhetett, többé-kevésbé élőként - ismét eredeti vámpír lett. Küzd a vámpírléttel, ami számára most nehezebb, mint bármikor, hisz senki sem verheti át büntetlenül a halált.
Marcel és Klaus hatalmi harca azonban még nem ért véget, a trónért még meg kell küzdeniük. Az, hogy végül ki lesz New Orleans királya, csak rajtuk múlik, de Klausnak ezúttal óvatosnak kell lennie. Már van mit veszítenie a kislánya személyében.

Tehát a folyamatban levő játékok még az időugrás előtti pillanatokat dolgozzák fel, azonban az új játékokat már az időugrás utánra tervezzétek és azokat az állapotokat vegyék fel a karakterek.
Ha valami nem világos, nyugodtan kérdezzetek minket és igyekszünk válaszolni.

Utólag Boldog Mikulást kívánunk nektek és köszönjük, hogy nálunk játszotok!

A staff
2017. december 7.

avatar
Értetek vagyunk
Léptek száma :
315

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hírek, közlemények   Hétf. Dec. 04, 2017 5:18 pm

Új staff tag!
Egy régitõl pedig búcsúzunk

Jefferson Schilling

Úgy alakult, hogy bizonyos okok miatt az egyik staff tagunk, név szerint Hayley lemond az adminságáról. Köszönjük az eddigi munkáját és reméljük, játékosként továbbra is aktív tagja lesz a kis közösségünknek!

Azonban, amikor valakit, valamit elveszítünk, helyére mindig kapunk valami újat. A staff megszavazta, hogy felkérjem Jefferson Schillinget az adminságra, így le is támadtam ezzel a kéréssel, amit elfogadott! Szóval mindenki fogadja nagy szeretettel az új staff tagunkat, Jeffet és ezentúl hozzá is lehet bátran fordulni bárminemű kérdéssel, avagy kéréssel!


További jó játékot mindenkinek, emberek! (Apropó, büszke vagyok az aktivitásra, amit a napokban mutattok! )

A staff nevében: Elena
2017. december 4.

avatar
Értetek vagyunk
Léptek száma :
315

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hírek, közlemények   

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 

Hírek, közlemények

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

 Similar topics

-
» [!] Céhes hírek/közlemények!
» Tigrisek kódexe
» [Játékos Küldetés] A rejtvények kastélya
» [Játékos Küldetés] Rejtvények kastélya
» Karakter kereső

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG :: Kedves naplóm... :: Véss mindent az eszedbe-
^
ˇ